Műsorajánlók: Mit nézzek a TV-ben?

19:00-20:00
Hármastársak 4.
amerikai filmsorozat,2006
(BIG LOVE EP. 04: ECLIPSE)

Az utóbbi időben Bill nyugtalanul alszik, zavaros álmok gyötrik. Amikor később a barátjával, Bennel vadászni megy, választ kap az őt foglalkoztató kérdésekre. Barb hosszabb időre tanári állást kap, ezzel mintegy nyomást gyakorol Nickire és Margene-re. Nickinek sikerül lerendeznie a hitelezőit. Joey meglátogatja Billt, és beszámol a Prófétával kapcsolatos legújabb hírekről. A Holdfogyatkozás különös hatással van Teenie-re.

Rendezte: Michael Spiller
Főszereplők: Bill Paxton, Jeanne Tripplehorn, Chloë Sevigny, Ginnifer Goodwin, Amanda Seyfried
Sorozatok: humor/musical
19:15-20:15
Gyilkos elmék VII./17.
amerikai-kanadai krimisorozat,2011
(CRIMINAL MINDS)

Helyhiány miatt idő előtt kiengedik a pszichiátriáról azt a fiatal tanárnőt, akit szexuális visszaélés miatt köteleztek gyógykezelésre. A nő olyannyira elszánt, hogy bármire hajlandó, csakhogy visszaszerezze az intézetben megszült gyermekét, és találkozzon kiskorú tanítványával, aki a gyermeke apja. A nő szabályosan kivégzi azokat az örökbefogadó szülőket, akiknél a gyermek megfordult.

Főszereplők: Joe Mantegna, Thomas Gibson, Shemar Moore, Kirsten Vangsness, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook, Jeanne Tripplehorn, Paget Brewster
Sorozatok: krimi/akció/kaland
19:20-21:00
Rendőrakadémia 5.: Irány Miami Beach
amerikai vígjáték,1988
(POLICE ACADEMY 5: ASSIGNMENT: MIAMI BEACH)

Már Miami sincs biztonságban! Lassard kapitány csodával határos módon elnyeri az évtized rendőrének járó díjat, s vele együtt az utazás lehetőségét Miamiba. A szokásos gárda társaságában meg is közelítik a repülőteret, ám ahogy az lenni szokott, Lassard mit sem sejtve egy bűntény közepébe csöppen. Táskáját véletlenül elcseréli egy gyémántokkal teli táskáral. A táska mindenre elszánt tulajdonosa, a város hírhedt maffiafőnöke a nyomába szegődik, miközben Harris is azon fáradozik, hogy hűvösre tegye a kapitányt.

Rendező: Alan Myerson
Főszereplők: Michael Winslow, George Gaynes, G.W. Bailey, Bubba Smith, David Graf, Lance Kinsey
Film: humor/musical
20:00-20:30
Happy endings III./19.
amerikai vígjátéksorozat
A Happy Endings - Fuss el véle! rendkívül népszerű sorozat, amely hat chicagói fiatal, Jane, Alex, Dave, Max, Brad és Penny életét mutatja be. Alex és Dave kapcsolata (az oltárnál) véget ér - és ez alaposan átrendezi a viszonyokat a csapaton belül. Mi lesz a többiekkel? Maradjanak barátok? Kinek a pártjára álljanak? Megannyi nehéz kérdés...

Főszereplők: Eliza Coupe, Elisha Cuthbert, Zachary Knighton, Adam Pally, Damon Wayans Jr., Casey Wilson
Sorozatok: humor/musical
20:00-20:25
Túlélni Jacket 5.
amerikai vígjátéksorozat,2014
(SURVIVING JACK EP. 05)

Bár az időpont nem a legmegfelelőbb, Frankie bemutatja az anyjának az új barátnőjét, Heathert. Joanne ugyanis még a műtét utóhatásait nyögi, és fájdalomcsillapítókon él, hogy valahogy elviselje mindezt. Eközben Jack, ahelyett, hogy Joanne műtét utáni gondozásával foglalkozna, azon töri a fejét, hogyan rendszabályozhatná meg Frankie-t és Rachelt. Frankie barátai, George és Mikey megpróbálnak letölteni egy pornóvideót, melyet a Casablanca című film dobozával álcáznak. A tok persze rossz kezekbe kerül.

Rendezte: Roger Kumble
Főszereplők: Christopher Meloni, Connor Buckley, Rachael Harris, Claudia Lee, Tyler Foden
Sorozatok: humor/musical
20:00-20:30
Bűvölet IX./211.
olasz dráma
(INCANTESIMO 9211 - EPISODE 211)

Főszereplők: Walter Nudo, Samuela Sardo, Agnese Nano
Film: dráma/melodráma
20:05-21:00
A sors hullámain 72.
venezuelai filmsorozat,2011
(NATALIA DEL MAR - NATALIA OF THE SEA)

Domingo megdöbben, amikor megtudja, hogy Rosarito apácának készül. Candy tudat alatt megkedveli Baltazar atyát, aki sokat vigasztalta, amikor elvetélt. Don Valerio felkeresi Pastorát, hogy elmondja, nem szeretné, ha Natalia feleségül menne a fiához, mert szerinte Luis Manuel csak szenvedést okoz majd neki.

Főszereplők: Sabrina Salvador, Manuel Sosa, Juliet Lima, Víctor Cámara, Eduardo Serrano, Flor Elena González, Rosalinda Serfaty, Yul Bürkle, Adrián Delgado, Dora Mazzone, Fedra López, Franklin Virgüez
Sorozatok: dráma/melodráma
20:05-21:00
Eureka IV./1.
amerikai sci-fi sorozat,2010
(EUREKA)

A sorozat egy kisváros lakóinak kalandjairól szól, amik a nem hétköznapi városlakók miatt igencsak érdekesek. A városkát a második világháború után Harry S. Truman alapította, Einstein és más megbízható tanácsadók segítségével. A cél az volt hogy a város segítségével Amerika a technika és tudomány terén az élen járjon. Ezért a városban összegyűjtötték Amerika legnagyobb koponyáit és zsenijeit. A várost úgy építették meg, hogy látszatra ugyanúgy néz ki, mint bármely más amerikai kisváros. Csak néhány különbség volt: A városban a legjobb oktatás és egészségügyi ellátást biztosították a tudósoknak és családjuknak. A város nem szerepelt egyetlen térképen sem, kivéve a Pentagon által használtakat. A város neve Eureka lett.

Rendezte: Matt Hastings, Michael Robison, Mike Rohl, Colin Ferguson
Főszereplők: Colin Ferguson,Salli Richardson-Whitfield,Joe Morton,Erica Cerra,James Callis
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
20:30-21:00
Happy endings III./20.
amerikai vígjátéksorozat
A Happy Endings - Fuss el véle! rendkívül népszerű sorozat, amely hat chicagói fiatal, Jane, Alex, Dave, Max, Brad és Penny életét mutatja be. Alex és Dave kapcsolata (az oltárnál) véget ér - és ez alaposan átrendezi a viszonyokat a csapaton belül. Mi lesz a többiekkel? Maradjanak barátok? Kinek a pártjára álljanak? Megannyi nehéz kérdés...

Főszereplők: Eliza Coupe, Elisha Cuthbert, Zachary Knighton, Adam Pally, Damon Wayans Jr., Casey Wilson
Sorozatok: humor/musical
20:30-21:25
Sue Thomas - FBI II./19.
amerikai krimisorozat, 2003
(Sue Thomas: F.B.Eye 219 - Skin Deep)

A Sue Thomas valós történetén alapuló, különleges sorozatban egy születésétől fogva siket nő csodálatra méltó küzdelmek után az FBI egyik elit csapatának értékes tagja lesz. Amikor Sue (Deanne Bray) a főiskola után, reményekkel és ambícióval teli munkába áll az FBI kötelékében, csalódottan veszi tudomásul, hogy a nem túl izgalmas ujjlenyomat-elemzés lett feladata. Szerencsére nem sokáig, mert amikor Jack Hudson ügynök felfedezi a fiatal nő - a legprofibb lehallgató készülékeket is meghazudtoló - páratlan szájról olvasói képességét, Sue új beosztást kap egy elit bűnmegelőző osztagnál.

Főszereplők: Deanne Bray
Sorozatok: krimi/akció/kaland
20:50-21:25
Barátok közt 7013-7014.
magyar filmsorozat,2014
A héten történik:
Attila névtelen videó-üzenetet kap, így komoly félnivalója van, hogy már a családja is veszélybe került az elmúlt időszak eseményei miatt. Vajon talál megoldást a problémára? Zsófi és Miklós kapcsolatában drámai változás áll be. Az ikrek megtudják, hogy mit tett az apjuk Enikővel. Aliz megdöbbentő felfedezést tesz Szabi választottjával, Bambival kapcsolatban, de Szabinak már elege van Aliz mesterkedéseiből, így inkább őt akarja eltávolítani a készülő esküvőjéről. Zsófinak vigaszra van szüksége, amit nem várt helyen és nem várt módon talál meg.
Sorozatok: családi filmek
21:00-21:30
Egy rém modern család III./12.
amerikai vígjátéksorozat,2011
(MODERN FAMILY)

A nagy stratégia

Jay és Claire versengenek, ki tudja ötletesebben megoldani a gyerekek házi feladatát. Mindketten stratégiákat dolgoznak ki a másik félrevezetésére. Gloria és Haley megígérik Philnek, hogy segítenek majd neki egy fontos szemináriumon, de a szépségszalonból késve érkeznek, és az előadás addigra botrányba fullad. Cameron és Mitchell béranyát keresnek.

Főszereplők: Ed O'Neill, Sofía Vergara, Rico Rodriguez, Julie Bowen, Ty Burrell, Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet
Sorozatok: humor/musical
21:00-21:55
Talizmán 81.
amerikai filmsorozat,2012
(EL TALISMAN)

Camilát felkeresi Pedro, mert szeretné kideríteni, miért megy feleségül Antonióhoz a lány. Camila semmit nem mondhat el, mivel Antonio zsarolja. Sebastian atyának viszont bevallja az igazságot. Mariana is próbál segíteni Pedrónak, de titkon még mindig szereti. Camila felajánlja Marianának, hogy éljen a lehetőséggel, és tegye boldoggá Pedrót. Antonio nagy lendülettel szervezi az esküvőjét Camilával.

Főszereplők: Blanca Soto, Rafael Novoa, Lola Ponce, Aarón Díaz, Sergio Reynoso, Roberto Vander, Germán Barrios, Karyme Lozano, Joaquín Gil
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-21:50
Krízis I./12.
amerikai drámasorozat, 2013
(CRISIS Y1 - THIS WASN'T SUPPOSE)

Nem így kellett volna történnie

Finley hősies tettre szánja rá magát az emberrablókkal zsúfolt kastélyban. Mindeközben Beth Ann még nagyobb veszélybe kerül, mert egy rejtélyes idegen eltökélte, hogy bosszút áll Gibsonon.
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-21:30
Ne bízz a ribiben! II./8.
Miután June New York-ba költözik álommunkájáért, kiderül, hogy a munka nem is létezik, így kénytelen összeköltözni az életművész party-állat Chloe-val. Ám amikor Chloe terve, hogy kiszúrjon lakótársával visszafelé sül el, a két lány kénytelen furcsa szövetséget kötni és megbarátkozni egymással.
Sorozatok: humor/musical
21:00-22:00
Gyilkos elmék IX./16.
amerikai krimi, 2013
(CRIMINAL MINDS 916 - GABBY)

Mississippiben eltűnik egy rokonainál nyaraló kislány. A csapat mindent megtesz, hogy a gyereket felkutassa. Nyomozás közben döbbenetes titkok tárulnak fel.

Főszereplők: Joe Mantegna, Thomas Gibson, Shemar Moore
Film: krimi/akció/kaland
21:05-22:05
Combat Hospital - A Frontkórház 2.
kanadai-amerikai drámasorozat,2011
(COMBAT HOSPITAL)

2006-ot írunk, amikor Rebecca Gordon egy magasan képzett trauma-sebész és Bobby Trang egy fiatal, kezdő orvos Kandaharba mennek, hogy egy hadikórházban vállaljanak szolgálatot. A kórház parancsnoka Xavier Marks ezredes pedig egyből a mélyvízbe dobja a frissen érkezett orvosokat...

Főszereplők: Elias Koteas, Deborah Kara Unger, Michelle Borth, Luke Mably, Terry Chen, Arnold Pinnock, Ellen Wong
Sorozatok: dráma/melodráma
21:15-22:15
Feketelista I./14.
amerikai akciófilm-sorozat,2013
(THE BLACKLIST)

A világ legkeresettebb bűnözője, az egykor a kormánynak dolgozó Raymond Reddington besétál az FBI székházába és feladja magát, egyúttal alkut ajánl a megdöbbent nyomozóknak: van egy listája - amin olyan rosszfiúk szerepelnek, akiket a bűnüldöző szervek nem is ismernek - és ezt megosztaná a hatóságokkal. De vannak bizonyos feltételei, amelyek közül a legfontosabb: csak egy kezdő FBI-ügynöknővel, Elizabeth Keennel hajlandó kommunikálni, egyébként nincs üzlet. Az FBI terrorellenes részlegének vezetője kénytelen elfogadni Reddington ajánlatát és teljesíteni a férfi extravagáns kéréseit is. Keen társa Donald Ressler lesz, a csapathoz a CIA-tól is érkezik erősítés, Meera Malik személyében. A teljes titoktartás mellett dolgozó egység a Reddingtontól kapott, többnyire homályos és kétértelmű utalások alapján próbál dolgozni, miközben Keen férje, Tom egyre nehezebben viseli párja újdonsült munkáját. Nagyon hamar kiderül az is: ebben a világban semmi nem az, aminek látszik.

Rendezte: Jace Alexander, Michael W. Watkins, Vincent Misiano, Nick Gomez
Főszereplők: James Spader,Megan Boone,Diego Klattenhoff,Harry J. Lennix,Ryan Eggold,Parminder Nagra
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:25-23:10
Szulejmán 90.
török kalandfilmsorozat,2011-2014
(MUHTEŞEM YÜZYIL - MAGNIFICENT CENTURY)

Európában az oszmán sereg sorra foglalja el a várakat. Károly spanyol királynak nincs más választása, mint megküzdeni a szultán hadával, amit eddig bármi áron hajlandó lett volna elkerülni.
A valide terve, hogy a háremet Hürrem ellen fordítsa fényesen bevált. Egy újabb áldozata árán ugyan, de a háremhölgyek fellázadnak a szultána ellen, és lakrészébe indulnak, hogy megöljék őt.

Rendező: Durul Taylan és Yagmur Taylan
Főszereplők: Halit Ergenc, Meryem Uzerli, Nebahat Cehre, Nur Fettahoglu, Selma Ergec, Okan Yalabik, Deniz Cakir, Mehmet Günsür, Ozan Guven, Murat Tüzün, Cansu Dere, Burcu Tuna, Selim Bayraktar, Saadet Aksoy, Burak Özcivit, Seckin Özdemir, Filiz Ahmet, Pinar Caglar Genctürk), Nihan Büyükagac, Tansel Öngel
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:25-22:20
Sherlock és Watson I./16.
amerikai krimi-sorozat,2012-2013
(ELEMENTARY 116 - DETAILS)

Főszereplők: Johnny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:30-22:30
Hazug csajok társasága II./7.
amerikai filmsorozat,2011
(PRETTY LITTLE LIARS 2)

A vendégek

Emily átköltözött Hannáékhoz, azonban a két lány eltérő stílusa és életritmusa időnként összeütközésbe kerül. Ella és Byron az első vendéglátásra készülnek, mióta Ella hazaköltözött, és Aria számára két különös vendég is meghívást kap: Ezra és Jason. Spencer apja felveszi Tobyt, hogy tisztogassa meg a telkük egy részét, azonban a fiú megtalál egy elásott és szétvert végű "Hastings" feliratú hokiütőt. A kellemesen zajló vendégséget váratlan esemény, Maple rendőr érkezése zavarja meg, aki közli, hogy Mike-ot letartóztatták betörésért.

Főszereplők: Shay Mitchell, Ashley Benson, Troian Bellisario, Lucy Hale, Laura Leighton, Ian Harding, Holly Marie Combs, Bianca Lawson, Chad Lowe, Sasha Pieterse
Sorozatok: dráma/melodráma
21:30-22:00
Ne bízz a ribiben! II./9.
Miután June New York-ba költözik álommunkájáért, kiderül, hogy a munka nem is létezik, így kénytelen összeköltözni az életművész party-állat Chloe-val. Ám amikor Chloe terve, hogy kiszúrjon lakótársával visszafelé sül el, a két lány kénytelen furcsa szövetséget kötni és megbarátkozni egymással.
Sorozatok: humor/musical
21:30-22:00
Az alelnök III/2.
amerikai filmsorozat,2014
(VEEP III. EP. 02)

Selina és csapata az egyik kampányközpontban tett gyors látogatása után a Parti Őrség egyik állomáshelyét keresi fel. Itt szereznek tudomást arról, hogy az elnök megtorpedózott egy fontos kérdést. Mindez arra kényszeríti az alelnökasszonyt, hogy felülvizsgálja a kérdéssel kapcsolatos eddigi állásfoglalását. Eközben Gary válságba kerül, megkérdőjelezi a csapatban való szerepét, ugyanakkor Jonah új politikai blogja nem kis problémákat okoz.

Rendezte: Becky Martin
Főszereplők: Julia Louis-dreyfus, Anna Chlumsky, Tony Hale, Reid Scott, Sufe Bradshaw
Sorozatok: dráma/melodráma
21:45-23:25
(N)Agyban megy a kavarás
francia filmvígjáték,2009
("MIC MACS A TIR-LARIGOT")

A videokölcsönzőben dolgozó Bazilnak nincs szerencséje a fegyverekkel. Az apja a háborúban veszett oda, ő pedig egy utcai lövöldözés ártatlan áldozataként golyót kap a fejébe. Bár túléli, az élete teljesen megváltozik, lévén, hogy a golyó különös hallucinációkat gerjeszt a fejében. Az utcára kerülve csavargó lesz belőle. Egy öregúrnak köszönhetően furcsa különcökből álló közösséghez csapódik, akik egy szeméttelepen élik világukat. Bazil rájön, hogy két rivális fegyvergyártónak köszönheti sanyarú sorsát. A többiek segítségével sajátos hadjáratba kezd a fegyvermogulok ellen.

Főszereplők: Dany Boon
Film: humor/musical
21:50-23:40
Előjáték egy csókhoz
(PRELUDE TO A KISS)

A boldog fiatal pár esküvője napján egy váratlan vendég fenekestől felforgatja az életüket. Egy öregúr, akit senki nem ismer, egyszerűen besétál az ünneplő násznép közé, odalép a menyasszonyhoz és megcsókolja. Egy csók talán még nem lenne olyan nagy baj, de ennek a csóknak a következményeként a fiatalasszony és az idős férfi személyisége egyszerűen testet cserél az újdonsült férj legnagyobb bánatára. Az ifjú férj, aki minden követ megmozgat, hogy visszacsinálja az ijesztő személycserét, megkeresi az öreg lányát, akitől megtudja, hogy az apja halálos beteg, és esze ágában sincs visszatérni menthetetlennek ítélt testébe...
Film: humor/musical
22:00-22:30
Kaliforgia VII/2.
amerikai filmsorozat,2014
(CALIFORNICATION VII. EP. 74)

Hank az első munkanapját tölti a Santa Monica-i zsaruk című tévésorozat alkotói szobájában, ahol a szerzők a széria történetén dolgoznak. Nem mondhatni, hogy a többi forgatókönyvíró kitörő lelkesedéssel fogadná, apró kellemetlenkedésekkel teszik próbára a türelmét. Hank nagyon meglepődik a Levon lakásában tett látogatása során. Charlie és Marcy számára kezdenek jó irányt venni a dolgok, amikor a férfi találkozik Rath új asszisztensével. Eközben Karennek váratlan meglepetésben lesz része.

Rendezte: Adam Bernstein
Főszereplők: David Duchovny, Natascha Mcelhone, Pamela Adlon, Madeleine Martin, Evan Handler
Sorozatok: humor/musical
22:00-23:00
Drót III/5.
amerikai filmsorozat,2004
(THE WIRE III. EP. 30)

Colvin őrnagy kockázatos vállalkozásba kezd. A kábítószer-kereskedelmet egy ellenőrzött övezetre, Hamsterdamra akarja korlátozni, cserébe a zsaruk nem zaklatnák az árusokat. Az elképzelés megvalósítása akadályokba ütközik. Cutty azt hazudja a nagymamájának, hogy egyenesbe jött az élete. Stringer látszólag törvénytisztelő vállalkozóként dolgozik. Az őt figyelő McNulty elérkezettnek látja az időt arra, hogy végre a szemébe nézzen. Carcetti az újságból tudja meg, hogy az egyik drogper tanúját meggyilkolták. Felháborodásában a tettek mezejére lép, első útja a polgármesterhez vezet. Avont ideiglenesen szabadlábra helyezik.

Rendezte: Dan Attias
Főszereplők: Dominic West, John Doman, Idris Elba, Frankie Faison, Aidan Gillen
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:00-23:10
No limit II./3.
francia akciófilm, 2013
(NO LIMIT 203 - BRAQUAGE Á LA MARSEILLAISE)

Vincent sikeresen beépült Koska bandájába, és megkapja első feladatát. Küldetése nyilvánvalóan a lojalitását teszteli: Vincent-nak az akciót során gyilkolnia is kellene...

Főszereplők: Vincent Elbaz, Anne Girouard
Film: krimi/akció/kaland
22:00-22:50
A szépség és a szörnyeteg I./13.
amerikai drámasorozat, 2012
(BEAUTY AND THE BEAST I. - TRUST NO ONE)

Cat és Vincent kezdik elveszíteni bizalmukat Vincent volt menyasszonyában, Alexben. Evan rájön, hogy Claire, a nő, akivel randizik, titkokat rejteget előle. Vincent Valentin napi kedvességekkel igyekszik ismét Cat kegyeibe férkőzni.

Főszereplők: Jason Deline, Alex Paxton-Beesley
Sorozatok: dráma/melodráma
22:05-00:30
A rejtély IV./13.
amerikai-kanadai misztikus thrillersorozat,2011
(FRINGE 4)

Skizofrénia

Peter nagyon megzavarodik, amikor Olivia olyan emlékekről számol be neki, amiket a másik Olivia élt át. Közben a csapat egy újságíró meggyilkolása ügyében nyomoz, mivel egy elmegyógyintézet skizofrénnek titulált páciense pontosan beszámolt a gyilkosság részleteiről, azt állítva, hogy hallja a gyilkosok gondolatait. Walter úgy véli, rájött, mi történik Oliviával, ezért meglátogatja Nina Sharpot.

Főszereplők: Anna Torv, Joshua Jackson, John Noble, Jasika Nicole, Blair Brown, Lance Reddick
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:15-23:15
Feketelista I./15.
amerikai akciófilm-sorozat,2013
(THE BLACKLIST)

A világ legkeresettebb bűnözője, az egykor a kormánynak dolgozó Raymond Reddington besétál az FBI székházába és feladja magát, egyúttal alkut ajánl a megdöbbent nyomozóknak: van egy listája - amin olyan rosszfiúk szerepelnek, akiket a bűnüldöző szervek nem is ismernek - és ezt megosztaná a hatóságokkal. De vannak bizonyos feltételei, amelyek közül a legfontosabb: csak egy kezdő FBI-ügynöknővel, Elizabeth Keennel hajlandó kommunikálni, egyébként nincs üzlet. Az FBI terrorellenes részlegének vezetője kénytelen elfogadni Reddington ajánlatát és teljesíteni a férfi extravagáns kéréseit is. Keen társa Donald Ressler lesz, a csapathoz a CIA-tól is érkezik erősítés, Meera Malik személyében. A teljes titoktartás mellett dolgozó egység a Reddingtontól kapott, többnyire homályos és kétértelmű utalások alapján próbál dolgozni, miközben Keen férje, Tom egyre nehezebben viseli párja újdonsült munkáját. Nagyon hamar kiderül az is: ebben a világban semmi nem az, aminek látszik.

Rendezte: Jace Alexander, Michael W. Watkins, Vincent Misiano, Nick Gomez
Főszereplők: James Spader,Megan Boone,Diego Klattenhoff,Harry J. Lennix,Ryan Eggold,Parminder Nagra
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:20-23:10
Twin Peaks I./3.
amerikai tévéfilmsorozat,1990
8/3. rész

Twin Peaks városában sokan úgy gondolják, az FBI-ügynök nyomozása ellenére szabadon űzhetik továbbra is kisded játékaikat. Cooper ügynök álmában a Könyvesházba utazik, találkozik a rejtélyesen meggyilkolt Laura Palmerrel, s egy furcsa segítője az ügy felderítéséhez fontos részleteket is megsúg neki. Cooper tudni fogja, ki a gyilkos...

Rendezte: David Lynch
Főszereplők: Kyle Maclachlan,Michael Ontkean,Madchen Amick,Dana Ashbrook,Richard Beymer,Lara Flynn Boyle,Sherilyn Fenn,James Marshall,Everett McGill,Ray Wise
Film: sci-fi/horror/fantasy
22:20-23:15
Sherlock és Watson I./17.
amerikai krimi-sorozat,2012-2013
(ELEMENTARY 117 - POSSIBILITY TWO)

Főszereplők: Johnny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:35-23:40
A gonosz álarca 38.
amerikai filmsorozat,2013-2014
(SANTA DIABLA)

Mara feljelentést tesz a rendőrségen, amikor felismeri Carlos kezén a karmolás nyomokat. Lisette terhességi tesztje pozitív lesz, Hortensia boldogságát pedig csak az éppen betoppanó Elisa és Colin Phillips tudja elrontani. Humberto nehéz helyzetbe kerül, a cége és a háza is elúszhat. Inez követi édesapját a vidéki házukba, ahol a férfi titka majdnem kiderül. George pedig figyelmezteti Amandat, hogy meneküljön, amíg tud, mert a Cano család tagjai mind gyilkosok...

Rendező: Luis Manzo
Főszereplők: Gaby Espino, Carlos Ponce, Aarón Díaz, Virna Flores, Wanda D'Isidoro, Ximena Duque, Frances Ondiviela, Lincoln Palomeque, Roberto Mateos, Lis Vega
Sorozatok: dráma/melodráma
22:50-23:40
A szépség és a szörnyeteg I./14.
amerikai drámasorozat, 2012
(BEAUTY AND THE BEAST I. - TOUGH LOVE)

Tess és Heather kérdőre vonják Catet, hogy megtudják valójában mit érez Vincent iránt, Evan pedig ajánlatot kap, amely hatással lehet a keresztfajokkal kapcsolatos kutatására.

Főszereplők: Jason Deline, Alex Paxton-Beesley
Sorozatok: dráma/melodráma
23:05-00:00
A rejtély IV./13.
amerikai-kanadai misztikus thrillersorozat,2011
(FRINGE 4)

Skizofrénia

Peter nagyon megzavarodik, amikor Olivia olyan emlékekről számol be neki, amiket a másik Olivia élt át. Közben a csapat egy újságíró meggyilkolása ügyében nyomoz, mivel egy elmegyógyintézet skizofrénnek titulált páciense pontosan beszámolt a gyilkosság részleteiről, azt állítva, hogy hallja a gyilkosok gondolatait. Walter úgy véli, rájött, mi történik Oliviával, ezért meglátogatja Nina Sharpot.

Főszereplők: Anna Torv, Joshua Jackson, John Noble, Jasika Nicole, Blair Brown, Lance Reddick
Sorozatok: krimi/akció/kaland
23:25-00:25
True Blood - Inni és élni hagyni VII/2.
amerikai filmsorozat,2014
(TRUE BLOOD VII. EP. 72)

A Belleflour's elleni támadásban túszul ejtett három ember őrizkedik az ismerős arctól, mint lehetséges szabadítótól a Hep-V vírussal fertőzött vámpírok közül. Sookie és Jackson a szomszédos városba, Saint Alice-ba látogat, ahol egy fiatalasszony naplója megoldást kínál Bon Temps sorsát illetően. Miután Lafayette elutasította, Lettie Mae Willához fordul a múltjával kapcsolatban. A polgárőrök vezetője, Vince veszélyes őrületbe hajszolja társait. A nyomozása során Pam egy nagyon ismerős helyre jut.

Rendezte: Howard Deutch
Főszereplők: Anna Paquin, Stephen Moyer, Alexander Skarsgård, Ryan Kwanten, Rutina Wesley
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
23:40-01:35
Stigmata
amerikai horror, 1999
(STIGMATA)

Andrew atya a Vatikán egyik szaktekintélye, a megmagyarázhatatlan csodákkal foglalkozik. Brazíliába küldik, ahol egy kisváros templomában könnyezni látták a szentek szobrait. Közben Amerikában furcsa dolgok történnek egy egészen nyugodt, mindennapos lánnyal. Frankie először orvosokhoz és pszichológusokhoz fordul magyarázatért. Testén kiütköznek Krisztus szenvedésének jegyei, a stigmák. Az egyház Andrew atyát értesíti. A lánnyal való találkozáskor a pap megérzi a fenyegető, ellentétes erőket. Nyomozása során kétezer éves imaszöveg kerül elő, amely mintha korunk emberét figyelmeztetné valami közelgő tragédiára.

Rendezte: Rupert Wainwright
Főszereplők: Patricia Arquette, Gabriel Byrne, Jonathan Pryce, Nia Long
Film: krimi/akció/kaland
23:40-00:40
A férjem védelmében III./21.
amerikai filmsorozat,2009-2012
(THE GOOD WIFE - THE PENALTY BOX)

Diane jelenlegi nagyon komoly ügyében egy méltánytalansággal vádolt bírót véd. Kalinda pedig eközben egy régi ismerőse miatt életveszélyes szituációba kerül...

Főszereplők: Julianna Margulies, Chris Noth, Christine Baranski, Josh Charles, Matt Czuchry, Archie Panjabi, Makenzie Vega
Sorozatok: dráma/melodráma
Főbb tv csatornák
m1 (HD)
m2 (HD)
m3
Duna TV (HD)
Duna World (HD)
RTL Klub (HD)
RTL2 (RTL II)
RTL+
TV2 (HD)
Super TV2
FEM3
PRO4
Cool
Viasat 3
Viasat 6
Story 4
Filmcsatornák
film+
Sorozat+
Comedy Central
AXN (HD)
Gyermek és ifjúsági tv-k
Minimax/C8
Megamax
Disney Channel
Nickelodeon
Nickelodeon HD
Nick Jr
Duck TV HD
Viva
Ismeretterjesztő tv-k
Spektrum
National Geographic Channel
NatGeoWild HD
Discovery Channel
ID Extra
TLC
Animal Planet
History (HD)
Viasat Explore
Viasat Nature
Viasat History
Paprika TV
D1 Televízió
Fashion TV HD
Sport tv-k
Eurosport (HD)
Eurosport 2 (HD)
Sport 1
Sport 2
DIGI Sport 1
DIGI Sport 2 (HD)
Trace Sports HD
Zene tv-k
MTV Live HD
Trace Urban (HD)
Muzsika TV
myZen.tv HD
Hír tv-k
ATV
Hír TV
Euronews
CNBC
Bloomberg English
Russia Today
Rádiók
Kossuth Rádió
Petőfi Rádió
Bartók Rádió
Nemzetiségi Adások
Duna World Rádió
Magyar Katolikus Rádió
Kapcsolat
© 2012-2014 Gillon Media Kft.