Műsorajánlók: Mit nézzek a TV-ben?

19:00-20:00
Hármastársak IV/1.
amerikai filmsorozat, 2010
(BIG LOVE IV. EP 35 - FREE AT LAST)

Bill új templomot épít a családjával, miközben Henricksonék a kaszinó megnyitására készülnek. Az üzlettársai, Jerry Flute és a fia nem örülnek, hogy ellenőrzést kapnak a Billhez fűződő kapcsolatuk miatt. Bill azt állítja, hogy ő tiszta, és elmegy Rayhez a hivatalba, arra kérve, hogy állítsa le a családja utáni nyomozást. Amikor megpróbál Hayes szenátorhoz fordulni, megtudja, hogy a férfi meghalt. A szövetségiek razziát tartanak Jupiter Creekben, hogy az eltűnt Roman nyomára bukkanjanak. Kiderül, hogy a férfi letétet helyezett el Nicki számláján. Az asszony megpróbálja eltávolodott lányát, Cara Lynnt visszaterelni a családba. Sarah és Scott elhatározzák, hogy összeházasodnak.

Rendezte: Daniel Attias
Főszereplők: Bill Paxton,Jeanne Tripplehorn,Chloë Sevigny, Ginnifer Goodwin,Amanda Seyfried
Sorozatok: dráma/melodráma
19:00-21:00
Doc Hollywood
amerikai vígjáték,1991
(DOC HOLLYWOOD)

Dr. Ben Stone nemrég végzett a washingtoni orvosi egyetemen. A diploma osztás után úgy határoz, hogy a fényűző Beverly Hillsben szeretne munkát vállalni plasztikai sebészként. Mint, ahogy azt bölcs kollégája pontosan összefoglalja számára: tiszta munka, sok zsozsó és nem hal meg a beteg. Kocsiba ül hát, hogy idejében megérkezzen leendő munkahelyére, Los Angelesbe. Grady városkában azonban közúti balesetet okoz, amely eredményeként a helyi seriff 32 órányi közmunkára ítéli a helyi rendelőintézetben. Szerencsétlenségére a városkának éppen nagy szüksége van egy orvosra, ezért az egész lakosság összefog annak érdekében, hogy az ifjú doktort végleges maradásra bírják.

Rendező: Michael Caton-Jones
Főszereplők: Michael J. Fox, Julie Warner, Bridget Fonda, Woody Harrelson
Film: humor/musical
20:00-22:10
Délutáni szerelem
amerikai dráma,1957
(LOVE IN THE AFTERNOON)

Claude Chevasse párizsi magánnyomozó házassági hűtlenséggel kapcsolatos esetekre specializálódott. Lányát, Ariane-t elbűvöli apja munkája, különösen az a dosszié, amely egy szoknyavadász amerikai milliomosról, Frank Flanaganről készült, akibe rövid úton beleszeret.

Rendező: Billy Wilder
Főszereplők: Gary Cooper, Audrey Hepburn, Maurice Chevalier, John McGiver
Film: dráma/melodráma
20:00-20:25
A semmi közepén V/15.
amerikai vígjátéksorozat,2014
(THE MIDDLE V. EP. 111)Rendezte: Phil Traill
Főszereplők: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie Mcdermott, Eden Sher, Atticus Shaffer
Sorozatok: humor/musical
20:00-21:45
Mindenáron
amerikai thriller,2012
(AT ANY PRICE)

Rendezte: Ramin Bahrani
Főszereplők: Dennis Quaid, Zac Efron, Kim Dickens
Film: krimi/akció/kaland
20:00-21:00
Gyilkos számok V./6.
amerikai krimisorozat,2008
(NUMB3RS 506 - MAGIC SHOW)

David a Rejtélyes Torony nevű szórakozóhelyen tölti az estét a barátnőjével, és élvezi az előadást. Az egyik bűvész trükk során azonban az egyik mágus valóban nyomtalanul eltűnik.

Főszereplők: David Krumholtz, Rob Morrow
Sorozatok: krimi/akció/kaland
20:05-21:00
A sors hullámain 123.
venezuelai filmsorozat,2011
(NATALIA DEL MAR - NATALIA OF THE SEA)

Natalia szörnyű rémálomból ébred. Azt álmodja, hogy Adolfo megtalálta, és magával vitte kislányait. Perla féltékeny Estefaniára, és bár Luis Manuel a szemébe mondja, hogy ő immár nem érdekli, feltett szándéka, hogy visszaszerzi magának. Lányai születése után Natalia azt tervezi, hogy munkát keres a szállodakomplexumban. Natalia arra vágyik, hogy visszakapja a kincsesládát, hogy mindent megadgasson a lányainak. Luis Manuel megkéri Estefania kezét.

Főszereplők: Sabrina Salvador, Manuel Sosa, Juliet Lima, Víctor Cámara, Eduardo Serrano, Flor Elena González, Rosalinda Serfaty, Yul Bürkle, Adrián Delgado, Dora Mazzone, Fedra López, Franklin Virgüez
Sorozatok: dráma/melodráma
20:15-22:00
Az élet jó dolgai
brazil fim,2010
(THE BEST THINGS IN THE WORLD)

A 15 éves Mano Sao Paulóban él. Ideje nagy részét a gitárjával és kerékpározással tölti, éjszaka pedig a barátaival lóg. A bátyjával, Pedróval a tinik egyszerűen bonyolult életét élik, miközben egyik problémával szembesülnek a másik után: a szüleik elválnak, az apjuk homoszexuális, Pedro barátnője szünetet akar tartani a kapcsolatukban, és a suli pletykabloggere szaglászik körülöttük. Mano eközben a szüzessége elvesztésével küzd, és azzal, hogy népszerű legyen az iskolában, hogy egyáltalán megtudja, ki is ő valójában.

Rendezte: Laís Bodanzky
Főszereplők: Francisco Miguez, Denise Fraga, José Carlos Machado, Gabriela Rocha
Film: dráma/melodráma
20:25-22:00
Vak szerencse
amerikai thriller,2013
(RUNNER, RUNNER)

A meggazdagodás egyik sajátos módja az internetes szerencsejáték. Ennél már csak az internetes hazárjáték üzemeltetése nyereségesebb. A milliárdos Ivan Block rámenős és veszedelmes fickó, aki Costa Ricáról irányítja a szerencsejáték vállalkozását, és mindenre képes, hogy minden buliból nyertesen kerüljön ki. Ebben a legfőbb segítője, a hűséges cégvezetője, Rebecca. Ám feltűnik a színen a princetoni egyetemista és szerencsejátékos Richie, aki úgy érzi, hogy átverték, és most szembe akar nézni Blockkal.

Rendezte: Brad Furman
Főszereplők: Justin Timberlake, Ben Affleck, Gemma Arterton, Anthony Mackie, Michael Esper
Film: krimi/akció/kaland
20:55-21:40
Boston Legal - Jogi játszmák II./1.
amerikai tévéfilmsorozat,2004
(BOSTON LEGAL: SEASON 2)

27/1. A fekete özvegy

Alan, Denny és Brad egy gyönyörű özvegyet védenek, Kelly Nolant, akit azzal gyanúsítanak, hogy megmérgezte a férjét. Tara Shirleynek segédkezik, és meglepődve tapasztalja, hogy az alperes ügyvédje nem más, mint korábbi szerelme, Malcolm Holmes. Garrett és Sara Denise-nek segít egy munkajogi perben. Az ügyfél egy zsidó férfi, aki sértve érezte magát, amikor a munkatársai biblaolvasást szerveztek a munkahelyén. Denise kézhez kapja a válókeresetét.

Rendezte: Oz Scott
Főszereplők: James Spader,William Shatner,Candice Bergen,Julie Bowen,Rhona Mitra,Mark Valley,Justin Mentell,René Auberjonois
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-21:50
A híd II./7.
amerikai krimisorozat, 2014
(THE BRIDGE Y2 - LAMIA)

Lamia

Sonya megtudja az igazságot Lisa haláláról. Marco hazudik a felvételen. Frye és Adriana olyan felfedezést tesz, amely veszélybe sodorja szeretteiket.
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:00-21:30
Bob Burgerfalodája IV./11.
amerikai rajzfilmsorozat
(BOB'S BURGERS)

A 4. évadban Bob háztartástan tanári pályát kezd a srácok iskolájában, Linda repülési leckéket vesz, a család egy helyi SuperBowl reklámot készít az étteremnek, Bob háborút kezd néhány bűvész ellen, a gyarekek csapdát állítanak a Mikulásnak, Tina egy Bat Mitzvaht tart és Bob megmenti az egész várost.
Sorozatok: humor/musical
21:00-21:55
Pillangó - Az alvilág úrnője 31.
kolumbiai filmsorozat,2011
(LA MARIPOSA)

Sandoval felbéreli Ovallet, hogy végezze el a tisztogatást. Alicia ott akarja hagyni Martínezt. Martínez felhívja Travis Johnsont, és segítséget kér tőle. Travis visszautasítja, beméri a hívás helyét, és közli Laurenssel. Laurens és Altagracia a hadsereget mozgósítják. Sandoval megzsarolja Monsalvet, és beköltözik a házába. A Szicíliait megbízza, hogy fogja el Martínezt és Aliciát.

Főszereplők: María Adelaida Puerta, Michel Brown, Jimmie Bernal, Rafael Lahera, Ilja Rosendahl, Laura Ferretti, Ana Wills, Salvador Zerboni, Lincoln Palomeque, Carlos Serrato, Ernesto Benjumea, Tommy Vasquez, Luis Fernando Bohórquez, Gloria Zapata, Mario Ruíz, Ricardo Vesga, Juan David Restrepo
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-22:55
Egy maréknyi tenger
török filmdráma,2011
(A HANDFUL OF SEA)

Mert, a tanult, sikeres fiatal török férfi a New Yorkban és Londonban töltött évek után hazatér Isztambulba, hogy új életet kezdjen, közel a szüleihez. A barátai egy vitorláskirándulást szerveznek az Égei-tengerre, hogy megünnepeljék a visszatérését. Mert itt találkozik Denizzel, a vonzó, liberális szemléletű fiatal nővel, aki megpróbálja elcsábítani. Hat hónappal később Mert forró viszonyban találja magát Denizzel. Mert családja és a barátai azonban rossz szemmel nézik a kapcsolatukat.

Rendezte: Leyla Yilmaz
Főszereplők: Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünatac, Ayda Aksel, Can Gürzap, Zeynep Özder
Film: dráma/melodráma
21:00-22:45
Utazás a Föld középpontjába
amerikai akció-kalandfilm,2008
(JOURNEY TO THE CENTER OF THE EARTH)

Egy őslényeket után kutató expedíció teleportál segítségével a Föld középpontjába jut. Ott mesésen gazdag őskőkorszaki élővilágra bukkannak, azonban visszatérniük nem sikerül, s a túlélésért óriáspókokkal, dinoszauruszokkal kell megküzdeniük. Mentésükre hamarosan egy újabb csapat indul a Föld középpontjába. Az újabb expedíció egy Dél-Amerikában nagy mélységű talajfúrást végző csoporttól kap segítséget, akik a speciális fúrási művelet során rendkívül nagy mélységeket tárnak fel.

Rendező: Scott Wheeler, Davey Jones
Főszereplők: Greg Evigan, Jennifer Dorogi, Dedee Pfeiffer, Sara Tomko, Vanessa Lee Evigan, Amelia Jackson-Gray, Vanessa Mitchell, Michael Tower
Film: krimi/akció/kaland
21:00-22:00
Született feleségek VIII./15.
amerikai vígjáték-sorozat,2004-2012
(DESPERATE HOUSEWIVES - SHE NEEDS ME)

Szükség van rá!

Gaby megtudja, hogy Susan rákja ismét kiújult, ezért mindent megtesz, hogy kibékítse egymással a barátnőjét és Roy-t. Tom közben úgy dönt, hogy a szünidőre magához veszi a gyerekeket, hogy Lynette-nek jusson ideje saját magára is. Porter gyermekének egyedül Susan örül, így fel is ajánlja a segítségét, amin Lynette-tel rettenetesen összevesznek. Orson és Bree pedig nagy utazásra készülnek, azaz hosszú időre tervezik elhagyni a Lila Akác közt...

Főszereplők: Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman, Eva Longoria, Vanessa L. Williams, Doug Savant, Kyle MacLachlan, James Denton, Ricardo Antonio Chavira, Brenda Strong, Kathryn Joosten, Shawn Pyfrom, Mark Moses, Andrea Bowen, Joy Lauren, Joshua Logan Moore, Charlie Carver, Max Carver, Kendall Applegate, Mason Vale Cotton, Kevin Rahm, Tuc Watkins, Madison De La Garza, Jesse Metcalfe
Sorozatok: humor/musical
21:00-22:00
NCIS VIII./1.
amerikai akciófilm-sorozat, 2010
(NCIS 801 - SPIDER AND THE FLY)

A szezon premier epizódjából kiderül, hogy a bosszúra éhes Paloma Reynosannak mégsem sikerült meggyilkolnia Gibbs ügynök apját, Jacksont. Jacksonnak sikerült elmenekülnie, és most a fiánál lakik. A Reynolds banda és az NCIS csapata között tovább folytatódik az élet-halál harc.

Főszereplők: Mark Harmon, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Sean Murray, David McCallum, Pauley Perrette
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:10-22:10
Dr. Csont VII./1.
amerikai krimisorozat,2011
(BONES - THE MEMORIES IN THE SHALLOW GRAVE)

Halottkémek tévúton

Bones és csapata egy erdőben eltemetett lány esetét vizsgálja. Claire-ről kiderül, hogy amnéziában szenvedett, és többször eltűnt otthonról. Kezelőorvosa megpróbálta visszahozni a valóságba, ám nem sokkal ezután megölték. A helyszínen talált nyomok félrevezetik a halottkémeket, ugyanakkor Bones különös felfedezést tesz az erdőben.

Főszereplők: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, TJ Thyne, Tamara Taylor, John Francis Daley, Patricia Belcher, Ryan O'Neal, Eugene Byrd, Andrew Leeds
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:15-22:15
A SHIELD ügynökei I./11.
amerikai akció sorozat,2013
(MARVEL AGENTS OF S.H.I.E.L.D.)

A Százlábú kihallgatása során Coulson saját haláláról és titokzatos feltámadásáról is kiderít néhány információt... ám lehet, hogy ez a csapata egy tagjának életébe kerül.

Rendezte: Joss Whedon, David Straiton, Milan Cheylov, Roxann Dawson
Főszereplők: Clark Gregg,Ming-Na,Brett Dalton Grant Ward,Chloe Bennet,Iain De Caestecker,Elizabeth Henstridge
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:20-22:20
A Bura alatt II./3.
amerikai misztikus thriller-sorozat,2013
(UNDER THE DOME)

Stephen King regénye alapján!
Az Egyesült Államokbeli kisváros lakói egy nap különös jelenségre ébrednek. Hirtelen gyorsasággal egy rejtélyes erőmező, egy láthatatlan Búra ereszkedik le a településre. A pánik azonnal eluralkodik az embereken, ám a megpróbáltatások sora csak most kezdődik számukra. Teljesen elszigetelődnek a civilizációtól és a láthatatlan Búrát sem belülről, sem kívülről nem lehet megsemmisíteni. A csapdába esett városlakóknak így hát fel kell fedezniük a Búra eredetét, és létezésének célját...

Főszereplők: Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Dean Norris, Natalie Martinez, Britt Robertson, Alexander Koch, Mackenzie Lintz, Colin Ford, Nicholas Strong, Jolene Purdy
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:30-22:00
Bob Burgerfalodája IV./12.
amerikai rajzfilmsorozat
(BOB'S BURGERS)

A 4. évadban Bob háztartástan tanári pályát kezd a srácok iskolájában, Linda repülési leckéket vesz, a család egy helyi SuperBowl reklámot készít az étteremnek, Bob háborút kezd néhány bűvész ellen, a gyarekek csapdát állítanak a Mikulásnak, Tina egy Bat Mitzvaht tart és Bob megmenti az egész várost.
Sorozatok: humor/musical
21:30-22:30
Hazug csajok társasága II./24.
amerikai filmsorozat,2011
(PRETTY LITTLE LIARS 2)

Ha a babák beszélni tudnának…

Mivel Hannának nincs telefonja, Mona kölcsönadja neki egy régebbi készülékét. Jenna szemműtétje nem sikerült és a lány bocsánatot kér a barátnőktől eddigi viselkedése miatt. Mikor Aria értesül szülei azon tervéről, miszerint bentlakásos lányintézetbe íratnák, megfenyegeti anyját: bármikor kitálalhat a dékánnak apja tavalyi viszonyáról Meredith-szel. A lányok ellátogatnak a brookhaveni babaklinikára, ahonnan Alison játékbabája származott...

Főszereplők: Shay Mitchell, Ashley Benson, Troian Bellisario, Lucy Hale, Laura Leighton, Ian Harding, Holly Marie Combs, Bianca Lawson, Chad Lowe, Sasha Pieterse
Sorozatok: dráma/melodráma
21:30-22:05
Barátok közt 7113-7114.
magyar filmsorozat,2014
A héten történik:
László és Gizella tervei úgy tűnik, hogy nem úgy alakulnak, mint ahogy szeretnék. Úgy látszik, hogy Miklós és Attila problémája egycsapásra megoldódik. Zsolt azt hiszi, hogy a hatalomhoz jutott, de ehhez Nikolnak is lesz néhány szava. Miklós megzsarolja Attilát, és ismét kiéleződik köztük a hatalmi harc. Kinga és Ádám kapcsolata újabb fordulatot vesz, aminek könnyen lehet, hogy sokan egyáltalán nem örülnek majd. Géza ultimátumot Kingának.
Sorozatok: családi filmek
21:40-22:25
Bosszú 4.
amerikai tévéfilmsorozat,2011
(REVENGE)

22/4. Kétszínűség

A botrányok sorozata egyre növeli a feszültséget a Grayson házban. Conrad titokban meglátogatja Lydiát, Victoria pedig minden energiáját egy mentális egészség témakörében szervezett, anya-lánya jótékonysági est szervezésébe fekteti. Az est megfelelő alkalomul szolgál Emily számára, hogy leszámoljon Dr. Michelle Banks pszichiáterrel, aki kislánykorában gyógyintézetbe juttatta őt, és megakadályozta, hogy valaha is találkozzon apjával. Eközben Daniel egyetemi barátja, Tyler aljas csellel eléri, hogy Daniel bizalma megrendüljön Emily-ben.

Rendezte: Matt Shakman
Főszereplők: Emily VanCamp,Madeleine Stowe,Gabriel Mann,Nick Wechsler,Joshua Bowman,Henry Czerny,Ashley Madekwe
Sorozatok: dráma/melodráma
21:50-23:35
Üvegtigris 3.
magyar játékfilm,2010
Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi - ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri, a budapesti sztárügyvéd - bár nem tervezte -a büfénél marad, míg Lali - bár nem tervezte -, az ügyvéd Bentley kabriójában marad.
Elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével, sőt nőivel. De vajon mi történik, ha Laliról kiderül, hogy nem nagymenő és találkozik a feleség, a szerető, a majdnem szerető és a majdnem vízvezeték-szerelő? Mi történik, ha barátai Lali után mennek, hogy megmentsék Feritől, akit egy időre elnyelt a Tigris? Mire számíthatnak, ha Feri mégis kiszabadul és kiderül, hogy Lali - tudtán kívül - magával vitt valamit, ami sokkal fontosabb, mint a kocsija? Lali élete mindenképp nehéz lesz, akár a Tigrisen innen, akár a Tigrisen túl.

Rendezte: Rudolf Péter
Főszereplők: Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Szarvas József, Horváth Lajos Ottó, Csuja Imre
Film: humor/musical
22:00-23:00
Drót IV/3.
amerikai filmsorozat,2006
(THE WIRE IV. EP. 40)

Újra föltűnik a színen Colvin. Az egykori főzsarut a tiszteletes keresi meg, hogy vegyen részt abban a kutatásban, amelynek célja az erőszakos, bűnöző hajlamú fiatalok feltérképezése a negyedben. Marlo Stanfield választás elé állítja Brodie-t, a független drogdílert, vagy neki dolgozik, vagy eltűnik a környékről. Első nap a Tilgham középiskolában. A debütáló Prez egy nehezen kezelhető, végzős osztályt kap, a kölykök viselkedése valósággal sokkolja. Royce polgármester visszavág Carcetti képviselőnek a televíziós vitáért. Rawls fúrni kezdi a Kiemelt Ügyek Egységét.

Rendezte: Seith Mann
Főszereplők: Dominic West, Lance Reddick, Sonja Sohn, Wendell Pierce, Clarke Peters
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:00-23:00
Az uralkodónő 7.
amerikai drámasorozat,2013-2014
(REIGN)

Mária a skótok híres királynője volt, akinek korai éveit dolgozza fel a sorozat! A fiatal lány 15 éves korában érkezik Franciaországba három társalkodónőjével és legjobb barátnőjével együtt, hogy Ferenc herceg jegyese legyen. Mária persze azonnal a francia udvar intrikáinak kereszttüzében találja magát, ám erős személyisége segítségére van abban, hogy túlélje mindezeket és trónra kerüljön...

Főszereplők: Adelaide Kane, Megan Follows, Torrance Coombs, Toby Regbo, Caitlin Stasey, Alan Van Sprang, Rossif Sutherland
Sorozatok: dráma/melodráma
22:00-23:00
NCIS VIII./2.
amerikai akciófilm-sorozat, 2010
(NCIS 802 - WORST NIGHTMARE)

A csapat elrabolt kislány ügyében nyomoz. A gyermek elszánt nagyapja azonban belekotnyeleskedik a nyomozásba, és ezzel nem kis galibát okoz.

Főszereplők: Mark Harmon, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Sean Murray, David McCallum, Pauley Perrette
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:10-00:15
Hazatérés
amerikai dráma,1978
(COMING HOME)

Oscarra jelölték Jane Fondat és Jon Voight-ot a Legjobb Férfi és Női Szereplő kategóriájában a drámában nyújtott alakításért. Három ember történetét mutatja be a film, akiknek életét mindörökre megváltoztatja a vietnámi háború.

Rendező: Hal Ashby
Főszereplők: Jane Fonda, Jon Voight, Bruce Dern, Robert Carradine
Film: dráma/melodráma
22:15-23:15
A SHIELD ügynökei I./12.
amerikai akció sorozat,2013
(MARVEL AGENTS OF S.H.I.E.L.D.)

Míg a csapat a SHIELD Akadémián nyomoz, Coulson és Melinda egy nem várt információhoz jut hozzá Skye szüleivel kapcsolatban...

Rendezte: Joss Whedon, David Straiton, Milan Cheylov, Roxann Dawson
Főszereplők: Clark Gregg,Ming-Na,Brett Dalton Grant Ward,Chloe Bennet,Iain De Caestecker,Elizabeth Henstridge
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:20-23:25
NCIS XI./18.
amerikai krimi-sorozat,2003-2014
(NAVY NCIS - CRESCENT CITY I.)

A félhold városa 2/1.

Dan McLane képviselő, volt NCIS ügynök holttestét New Orleansban találják meg. Dwayne Pride, akit mindenki "Király"-nak hív, valamikor egy csapatban volt Gibbs-szel, ezért most is hozzá fordul segítségért. Még mielőtt Gibbs-ék belefolyhatnának a nyomozásba, az FBI lefoglalja a tetemet és elviszi az NCIS központjából. Gibbs persze azonnal elutazik Pride-dal New Orleansba, és magával viszi Bishop-ot, míg DiNozzo és McGee Washingtonból segítik a nyomozást...

Főszereplők: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Cote de Pablo, Sean Murray, David McCallum, Rocky Carroll, Brian Dietzen
Sorozatok: krimi/akció/kaland
23:00-23:55
Stargate Universe II./20.
amerikai akciósorozat, 2010
(STARGATE UNIVERSE 220 - GAUNTLET)

A Stargate Universe a 2006-ban véget ért Csillagkapu testvérsorozata. Az új sorozat ugyanazokkal a szereplőkkel folytatja a különleges lényeket és rejtélyeket felvonultató, bolygókon átívelő, izgalmas történetszálait. A Stargate Universe cselekménye a szupertitkos Icarus kutatóbázison kezdődik, ahol egy katonákból, tudósokból és civilekből álló legénység a bolygók közötti átjárásra alkalmas csillagkapuk eddig fel nem tört tárcsázási lehetőségeit kutatja. Miután pusztító támadás éri a bázist, a csapat a helyi csillagkapun át kénytelen elmenekülni. Egy már kihalt, magasan fejlett faj, az Ősök által készített, üres hajó, a Destiny fedélzetén találják magukat, ami a Földtől több száz galaxisnyi távolságra lévő pályán kering bezárva és a napból meríti az energiáját. Élelem, víz és levegő híján szinte reménytelennek tűnik a túlélés, főleg, hogy a csapat a hajó vezérlését sem ismeri. Ha életben akarnak maradni, valahogy fel kell törniük a hajó csillagkapujának a titkát. A számos kaland, veszély és remény közepette, ami a Destiny fedélzetén vár rájuk, kiderül, hogy kik a hősök közöttük és kik az elvetemült gonoszak.
Film: krimi/akció/kaland
23:25-00:20
22-es körzet - A bűn utcái 9.
amerikai krimi-sorozat,2012
(NYC 22)

New York 22-es körzetének rendőrőrse 15 újoncot kap az akadémiáról. A kapitány már az első nap a mélyvízbe dobja őket, ugyanis kiküldi az összes zöldfülűt járőrözni. Párokba osztva járják a város utcáit, és persze igyekeznek megküzdeni az új kihívásokkal...

Főszereplők: Adam Goldberg, Leelee Sobieski, Terry Kinney, Stark Sands, Judy Marte, Tom Reed, Harold House Moore
Sorozatok: krimi/akció/kaland
23:30-00:00
Archer V./10.
(ARCHER)

A sorozat főszereplője Sterling Archer, a világ legveszélyesebb kéme. Bár mesteri szinten űzi hivatását, egoista bunkó, akit csak az érdekel, hogy a zsarnoki anyja által vezetett kémszervezet pénzét nőkre, alkoholra és kocsikra költse.
Sorozatok: humor/musical
Főbb tv csatornák
m1 (HD)
m2 (HD)
m3
Duna TV (HD)
Duna World (HD)
RTL Klub (HD)
RTL2 (RTL II)
RTL+
TV2 (HD)
Super TV2
FEM3
PRO4
Cool
Viasat 3
Viasat 6
Story 4
Filmcsatornák
film+
Sorozat+
Comedy Central
AXN (HD)
Gyermek és ifjúsági tv-k
Minimax/C8
Megamax
Disney Channel
Nickelodeon
Nickelodeon HD
Nick Jr
Duck TV HD
Viva
Ismeretterjesztő tv-k
Spektrum
National Geographic Channel
NatGeoWild HD
Discovery Channel
ID Extra
TLC
Animal Planet
History (HD)
Viasat Explore
Viasat Nature
Viasat History
Paprika TV
D1 Televízió
Fashion TV HD
Sport tv-k
Eurosport (HD)
Eurosport 2 (HD)
Sport 1
Sport 2
DIGI Sport 1
DIGI Sport 2 (HD)
Trace Sports HD
Zene tv-k
MTV Live HD
Trace Urban (HD)
Muzsika TV
myZen.tv HD
Hír tv-k
ATV
Hír TV
Euronews
CNBC
Bloomberg English
Russia Today
Rádiók
Kossuth Rádió
Petőfi Rádió
Bartók Rádió
Nemzetiségi Adások
Duna World Rádió
Magyar Katolikus Rádió
Kapcsolat
© 2012-2014 Gillon Media Kft.