Műsorajánlók: Mit nézzek a TV-ben?

19:00-21:00
Bolond szél fúj
amerikai vígjáték,1997
(FOOLS RUSH IN)

Alex Whitman , az elkényeztetett New York-i építész és Isabel Fuentes , a tüzes mexikói fotóslány találkozik egy Los Angeles-i kocsmában, ahol együtt töltenek egy éjszakát. Aztán a lány eltűnik, és mindketten úgy gondolják, hogy ez így van rendjén. Csakhogy alig három hónap múlva Isabel beállít Alexhez, és közli vele, hogy gyereket vár. Na és esküvőt akar! Alex persze tiltakozik, akárcsak a lány díjbirkózó vőlegénye.

Rendező: Andy Tennant
Főszereplők: Salma Hayek, Matthew Perry, Jon Tenney, Carlos Gómez
Film: humor/musical
19:05-20:00
Hármastársak II/21
amerikai filmsorozat, 2007
(BIG LOVE II. EP. 21: CIRCLE THE WAGONS)
Nicki a tévéhíradóból tudja meg, hogy rálőttek az apjára. A riporter szerint Greene-k Mexikóba menekültek, bár néhány letartóztatás is történt. Mielőtt munkába indulna, Bill megemlíti Nickinek, hogy érdekeltsége van egy szerencsejátékkal foglalkozó társaságban.
A nő nyugodtan fogadja a hírt, pedig a férfi attól félt, hogy az asszonyai nem örülnek majd ennek. Bill találkozik Peggel, a nő dühös az Weber-féle üzlet miatt. Lois telefonál, és elmondja, hogy Frank mindenét elvitte a házból. Barb kifejti Billnek, hogy a videojátékok túl erőszakosak. Bill szerint nem a játékokkal, hanem az emberekkel van baj.
Sorozatok: dráma/melodráma
19:40-20:10
Bűvölet IX./240.
olasz drámasorozat
(INCANTESIMO IX.)

A Bűvölet tévéfilmsorozat, fő színhelye a római New Life klinika, ahol az ott dolgozó orvosok, ápolók és betegek izgalmas mindennapjainak lehetünk szemtanúi. A sorozat élethűen festi le a mai Olaszország mindennapjait, szokásait és nem utolsó sorban az olasz temperamentumot.

Főszereplők: Walter Nudo, Samuela Sardo, Agnese Nano
Sorozatok: dráma/melodráma
20:00-20:25
A semmi közepén V/1.
amerikai vígjátéksorozat,2013
(THE MIDDLE V. EP. 097)

Az ötödik évad nyitó epizódjában Frankie ragaszkodik hozzá, hogy az egész családot elvigye kocsikázni. Mindezt annak ellenére, hogy Axlnak sokkal fontosabb dolga lenne ennél, szeretne beköltözni a kollégiumba. Ráadásul a rövid kiruccanásból egész örökkévalóság lesz, amikor Sue rájön, hogy Frankie elfelejtette elfaxolni az esszéjét, amellyel a Junior Peer vezetőségi tanácsadó posztjára pályázik. Brick újólag bebizonyítja, hogy képtelenség megbízni benne, amikor folyton elveszíti az új mobilját.

Rendezte: Lee Shallat Chemel
Főszereplők: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie Mcdermott, Eden Sher, Atticus Shaffer
Sorozatok: humor/musical
20:00-21:55
Időbanditák
angol fantasy,1981
(TIME BANDITS)

Az élénk fantáziájú kisfiú, Kevin élete fenekestül felfordul, amikor egyik nap furcsa látogatók toppannak be a szobájába. A hat törpe elcsente az időlyukak térképét a Mindenség Urától, hogy annak segítségével visszautazzanak az időben, és ellopják a történelem híres szereplőinek kincseit. Kevin is a hihetetlen kalandok részese lesz, együtt látogatják meg Napóleon seregét, Robin Hood erdejét, és Agamemnón palotáját, a tragikus sorsú Titanicról nem is beszélve. Ám a térképre a sötétség erői is szemet vetnek.

Rendezte: Terry Gilliam
Főszereplők: John Cleese, Sean Connery, Shelley Duvall, Katherine Helmond, Ian Holm
Film: sci-fi/horror/fantasy
20:05-21:00
Gyilkos számok IV./2.
amerikai krimisorozat,2007
(NUMB3RS 402 - HOLLYWOOD HOMICIDE)

A fiatal színész, Brett Chandler hollywoodi villájának fürdőkádjában holtan találnak egy fiatal nőt. Az első számú gyanúsított természetesen maga Brett, akiről rögtön kiderül, hogy a múltban sötét zsarolási ügyekbe keveredett. Don és csapata egyre mélyebbre merül a hollywoodi intrikák zavaros világában.

Főszereplők: Rob Morrow, David Krumholtz
Sorozatok: krimi/akció/kaland
20:05-21:00
A sors hullámain 101.
venezuelai filmsorozat,2011
(NATALIA DEL MAR - NATALIA OF THE SEA)

Luis Manuel beoson Natalia szobájába, de a lány arra kéri, hogy tűnjön el az életéből, ne tervezzen közös jövőt. A fiú közli vele, hogy az ő gyerekét várja, ezért neki is megvannak az apai jogai a születendő gyerek felett. Mariana felkeresi Silviát, hogy Domingo holléte felől érdeklődjön. A lány bevezeti a hálószobájába, hogy az alvó fiút látva Mariana meggyőződhessen arról, hogy kedvese megcsalta.

Főszereplők: Sabrina Salvador, Manuel Sosa, Juliet Lima, Víctor Cámara, Eduardo Serrano, Flor Elena González, Rosalinda Serfaty, Yul Bürkle, Adrián Delgado, Dora Mazzone, Fedra López, Franklin Virgüez
Sorozatok: dráma/melodráma
20:20-21:10
Cédrusliget I./6.
amerikai tévéfilmsorozat,2014
(CEDAR COVE I)

14/6. rész: A gyermekek érdeke

A város költségvetésében megszorításra van szükség, és Warren javaslatára a könyvtár bezárása mellett döntenek. A hír érzékenyen érinti Grace-t, 48 órája van összeszedni a fennmaradáshoz szükséges összeget és munkához is lát. Jack ebédre hívja Oliviát, aki egy sima ügynek ígérkező válópert tárgyal, de Rosemary és Zachary folyamatosan civakodnak, majd a lányuk, Allison alaposan rájuk ijeszt. Jack mindent elkövet, hogy állást szerezzen Ericnek, aki azonban gyerekesen viselkedik. Úgy tűnik, az adománygyűjtés sem segít a könyvtáron, de az utolsó pillanatban feltűnik Cliff...

Rendezte: Martin Wood
Főszereplők: Andie MacDowell,Dylan Neal,Teryl Rothery,Sarah Smyth,Paula Shaw,Brennan Elliot,Corey Sevier,Timothy Webber,Elyse Levesque,Garry Chalk,Bruce Boxleitner,Andrew Airlie,Sebastian Spence
Sorozatok: dráma/melodráma
20:55-21:40
Elcserélt lányok II./17.
amerikai tévéfilmsorozat,2013
21/17. rész: Óvatosság, kapzsiság, harag

Ty rábeszéli Bayt, hogy kísérje el Angelót, mert talán soha többé nem lesz lehetősége találkozni a féltestvérével. Simone újra feltűnik a színen, és zavarba hozza Tobyt azzal, hogy elmondja neki, mennyire sajnálja, hogy már nem zenél. Daphne elmondja Jace-nek, amit megtudott Coto szenátor irodai félrelépéséről, mire Jace előáll egy tervvel, hogy megzsarolják Cotót. Niki feldúltan közli Tobyval a hírt, hogy megtalálták az apja gyilkosát.

Rendezte: Lea Thompson
Főszereplők: Vanessa Marano,Katie Leclerc,Constance Marie,Lea Thompson,D. W. Moffett,Lucas Grabeel,Sean Berdy
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-22:00
A szépség és a szörnyeteg II./11.
amerikai drámasorozat, 2013
(BEAUTY AND THE BEAST 211 - HELD HOSTAGE)

Rablóbanda támadja meg Torit, amely a nő nyakékére pályázik. Akció közben a rablók túszul ejtik Catet, Tess-t és Torit. Vincent tudja, hogy ha a túszok segítségére siet, a rendőrség könnyen felfedheti a személyazonosságát. Ám Vincent soha nem hagyná cserben a barátait.
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-22:00
Született feleségek VIII./1.
amerikai vígjáték-sorozat,2004-2012
(DESPERATE HOUSEWIVES - SECRETS THAT I NEVER WANT TO KNOW)

Titkok őrzői

Bree kétségbeesetten próbálja elrejteni és titokban tartani Chuck előtt azt, ami Alejandro-val történt. Gabrielle eközben egy papot keres, hogy segítsen Carlos problémáján. Az új és igazán jóképű szomszéd, Ben Faulkner találkozik Renee-vel, miközben Susan teljesen eltávolodik a barátnőitől - az Alejandro-val történtek miatt...

Főszereplők: Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman, Eva Longoria, Vanessa L. Williams, Doug Savant, Kyle MacLachlan, James Denton, Ricardo Antonio Chavira, Brenda Strong, Kathryn Joosten, Shawn Pyfrom, Mark Moses, Andrea Bowen, Joy Lauren, Joshua Logan Moore, Charlie Carver, Max Carver, Kendall Applegate, Mason Vale Cotton, Kevin Rahm, Tuc Watkins, Madison De La Garza, Jesse Metcalfe
Sorozatok: humor/musical
21:00-22:40
Rejtélyek asszonya: Dalolj a gyilkosról!
amerikai thriller,2005
(MYSTERY WOMAN 3: SING ME A MURDER)

Egy hajdan nagyon népszerű együttes érkezik a városba. A Kószálók jótékonysági koncertturnét tartanak az éhező gyermekek megsegítésére. Az együttes menedzserét azonban megölik. Samantha és Philby hamarosan kapcsolatot találnak néhány bankrablás és a turné között, és megtudják azt is, milyen titkos szálak fűzik össze az együttes tagjait.

Rendező: Stephen Bridgewater
Főszereplők: Kellie Martin, Clarence III Williams, Nina Siemaszko
Film: krimi/akció/kaland
21:00-21:30
Egy rém modern család IV./17.
amerikai vígjátéksorozat,2012-2013
(MODERN FAMILY)

Holtomiglan-holtodiglan

Mitchell és Cameron meglepődnek, amikor egy mindig is kicsapongó életmódot folytató barátnőjük bejelenti, hogy férjhez megy, és felkéri őket, legyenek tanúk. Az esküvő közeledtével a lány egyre idegesebb lesz, attól tart, a házasság valóban nem neki való. Ám az oltár előtt kiderül, jövendőbelije se hűságes fajta, úgyhogy minden rendben zajlik. Manny beleszeret a bébiszitterbe, és szerelmes levelekkel bombázza. Phil segít Luke-nak randira hívni egy kislányt. Claire és Haley együtt mennek Alex koncertjére.

Főszereplők: Ed O'Neill, Sofía Vergara, Rico Rodriguez, Julie Bowen, Ty Burrell, Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet
Sorozatok: humor/musical
21:00-21:55
Pillangó - Az alvilág úrnője 9.
kolumbiai filmsorozat,2011
(LA MARIPOSA)

Aliciát megnyugtatja az ügyvéd, hogy a válópernél Richard nem tudja kifosztani és elvenni tőle Luciát. Sandoval újabb megbízást ad Ledesmának. Az idő rövid, Ledesma Martínez segítségét kéri. Arias nem tudja, ki informálta Sandovalt arról, hogy kábítószert csempészett. A nagykövet gyanakszik, hogy a D4 figyeli. Sandoval csapdát állít, hogy kiderüljön, ki az informátor.

Főszereplők: María Adelaida Puerta, Michel Brown, Jimmie Bernal, Rafael Lahera, Ilja Rosendahl, Laura Ferretti, Ana Wills, Salvador Zerboni, Lincoln Palomeque, Carlos Serrato, Ernesto Benjumea, Tommy Vasquez, Luis Fernando Bohórquez, Gloria Zapata, Mario Ruíz, Ricardo Vesga, Juan David Restrepo
Sorozatok: dráma/melodráma
21:05-22:00
A hős legendája I./19.
amerikai kalandfilmsorozat, 2008
(LEGEND OF THE SEEKER 119 - CURSED)

Gregor király megkéri Shotát, a nagyhatalmú boszorkányt, hogy segítsen birodalmát megvédeni Darken Rahl seregétől. Shota elvarázsolja a királyt, aki ezt követően minden éjjel vérszomjas szörnyeteggé változik, és hatalmas pusztítást okoz Rahl katonái között. A szörny azonban megállíthatatlan, és hamarosan Gregor király alattvalóit is kezdi lemészárolni. Gregor ekkor a Keresőhöz fordul segítségért
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:10-22:00
Gran Hotel I./13.
spanyol bűnügyi tévéfilmsorozat,2011
14/13. rész

Catalina elárulja Andrésnek, mit látott. Andrés a vasútállomásról hozza vissza Juliót a hírrel, hogy a nővére halála nem baleset volt. Alicia közben levélben elbúcsúzott Diegótól, és kész volna elutazni Julióval, így azonban mindketten visszatérnek. Ayala felügyelő engedélyt kap, hogy kihallgassa a személyzetet és a családot. A család tagjai kölcsönösen alibit biztosítanak egymásnak. Andrés elmondja Ayalának, amit Catalinától megtudott, így már a gyilkos eszköz is megvan: a húsklopfoló. Belén megtalálja a levelet, megtudja, hogy a hotel jogos örököse Andrés lesz; gyorsan feleségül megy hozzá. Ayala ujjlenyomatot vesz a gyilkos eszközről.

Rendezte: Sílvia Quer
Főszereplők: Adriana Ozores,Amaia Salamanca,Yon González,Eloy Azorín,Fele Martínez,Pep Anton Muňoz,Pedro Alonso,Luz Valdenebro,Llorenc González,Marta Larralde,Antonio Reyes,Concha Velasco,Manuel de Blas,Asunción Balaguer
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:25-22:55
Apró gyilkosságok a családban
francia tévéfilmsorozat,2006
(PETITS MEURTRES EN FAMILLE)

A film Agatha Christie regénye alapján készült.
A baleset után Édouard élet és halál között lebeg, Larosiere felügyelőt pedig, akit az erdőben lőttek meg, a kórházban ápolják. A gyanú Inez Victoriára terelődik, aki a vallatás során magára vállalja az összes gyilkosságot. A haldokló Édouard átad feleségének egy levelet, amelyet apja halála előtt írt neki. A felügyelő megkönnyebbül, lezárja a nyomozást, és vakációra indul. Lampion azonban kételkedik, és kezébe veszi a nyomozást. Segítségül a meggyilkolt családfő spiritiszta nővéréhez fordul...

Rendezte: Edwin Baily
Főszereplők: Antoine Dulery, Robert Hossein, Elsa Zylberstein, Bruno Todeschini, Marie Bunel, Gregori Derangere
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:30-22:00
Az alelnök III/8.
amerikai filmsorozat,2014
(VEEP III. EP. 08)

Selina Meyer alelnökasszony rendkívül fontos tanácskozásra készül a legkeményebb ellenfeleivel. A csapatával együtt alaposan felkészül a Maddox-szal, Chunggal, és a kongresszusi képviselő Owen Pierce ésJoe Thornhill-lel való vitára. Az utóbbi menedzser a baseball ligában, és mostanában nevezett be a versenybe. Dan kedvező hírekkel érkezik haza. Megérkezik Mike felesége, Wendy, aki cikket ír az alelnökasszonyról. Eközben egy másik történet is foglalkoztatni kezdi, amelynek Ray a részese.

Rendezte: Armando Iannucci
Főszereplők: Julia Louis-dreyfus, Anna Chlumsky, Tony Hale, Reid Scott, Sufe Bradshaw
Sorozatok: dráma/melodráma
21:30-22:05
Barátok közt 7069-7070.
magyar filmsorozat,2014
A héten történik:
Zsófi újabb elhatározásra jut Miklóssal és ügyükkel kapcsolatban, valamint mindent bevet annak érdekében, hogy elérje a célját, amivel végleg sarokba szoríthatja Miklóst. Úgy tűnik, hogy Szabi életébe egy újabb hölgy lép be, akivel lehet, hogy megtalálja a boldogságot. Miklós taktikát változtat és hajlik a megegyezésre, de persze olyat árat szab, amit nem mindenki akar megfizetni. Egyre többen megtudják, hogy ki is valójában Kinga kislányának, Magdikának az édesapja. A kérdés csak az, hogy ki, mihez kezd az információval.
Sorozatok: családi filmek
21:35-23:20
Zsaruk bevetésen: A film
amerikai vígjáték,2007
(RENO 911: MIAMI)

Miami Beachen rendőr-konferenciát tartanak, ahová az állam minden bűnüldözője hivatalos - még Reno városka kétbalkezes, tyúktolvajokhoz szokott agyatlan fakabátjai is. A helyszínre érve azonban a Rendőrakadémia balekjait is megszégyenítően amatőr zsaruk, döbbenten értesülnek arról, hogy a konferenciának helyet adó épületet és az összes időben érkező vendéget karanténba zárták egy veszélyes vírusfertőzés miatt. Így ők, a későn jövők, az egyetlen rendőrök, akikre a bajban számíthatnak a környék polgárai. Most, hogy a lepattant vidéki felszereléshez szokott csapat hozzáférhet a Miami Beachi kollégák villámgyors járőrautóihoz, halálos fegyverarzenáljukhoz és még egy rakétákkal felszerelt helikopterhez is, fennáll az esélye annak, hogy a földdel teszik egyenlővé a várost, még mielőtt a bűnözők kihasználhatnák a valódi zsaruk távollétét...

Rendező: Robert Ben Garant
Főszereplők: Danny DeVito, Robert Ben Garant, Kerri Kenney, Thomas Lennon, Mary Birdsong
Film: humor/musical
21:35-23:35
Egy kis Mennyország
amerikai vígjáték,2011
(A LITTLE BIT OF HEAVEN)

Marley Corbett fiatal, gyönyörű, vadóc nő. Sűrű hódításai ellenére nem képes átadni magát az igaz szerelemnek, általában humorral öli el komolyra forduló kapcsolatait. Élete alapjaiban változik meg, mikor doktora rákot diagnosztizál nála. Marley úgy dönt, nem adja át magát a betegségnek, sőt egyre elmélyültebben keresi a boldogságot - melyet végül legelhivatottabb segítője révén talál meg.

Rendező: Nicole Kassell
Főszereplők: Kate Hudson, Gael García Bernal, Whoopi Goldberg, Lucy Punch
Film: humor/musical
21:40-23:05
Czukor Show
2010
Egy fiktív országos televízió kibeszélő-showjába érkezik egy vidéki férfi és "sleppje". A téma: "Ma rendbe hozom a családomat". A társaságot a férfi hat éve nem látott húga hívja össze. El nem mondott érzések, ki nem beszélt fojtások mozgatják a kompániát, csak az alig felnőtt szerető látja aztán tisztán a helyzetet. A film két drámát mutat be egyszerre. Egy szerelmi háromszög szomorú történetét Füst Milán: Boldogtalanok című színműve alapján, illetve a "dráma drámáját", hogy egy családi tragédia hogyan válik árucikké és médiaeseménnyé, ha a kényelmetlen "utó- és mellékhatásoktól" megszabadítják a befogadót. Ehhez érkezik egy nyugat-európai befektető, hiszen a kelet-európai médiapiac csábos befektetés, gazdaságilag mindenképpen. Más meg úgysem számít.

Rendezte: Dömötör Tamás
Főszereplők: Czukor Balázs,Anger Zsolt,Árpa Attila,Vasvári Emese,Szabados Mihály
Film: dráma/melodráma
22:00-23:00
Teen Wolf - Farkasbőrben III./21.
amerikai drámasorozat, 2013
(TEEN WOLF 321 - THE FOX AND THE WOLF)

Kira egy második világháborús fotó segítségével rájön, hogy az anyja egy Kitsune, aki fiatalkorában kapcsolatba lépett a Nogitsunéval, a gonosz szellemmel. Kira azt is megtudja, hogy anyjához hasonlóan neki is különleges képességei vannak, amelyekre most hamarosan szüksége is lesz.
Sorozatok: dráma/melodráma
22:00-23:00
Last Resort - A belső ellenség 8.
amerikai akció-sorozat,2012
(LAST RESORT)

Marcus Chaplin, a Colorado USS tengeralattjáró kapitánya parancsot kap két pakisztáni célpont atomtöltettel való megtámadására. Azonban mivel nem a megszokott rádiócsatornán érkezik az utasítás, ezért úgy dönt, hogy a támadás előtt megerősítést kér egy felettesétől. Az akció pedig kezdetét veszi...

Főszereplők: Andre Braugher, Scott Speedman, Bruce Davison, Daisy Betts, Dichen Lachman, Camille de Pazzis, Jessy Schram
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:00-22:30
Kaliforgia VII/8.
amerikai sorozat,2014
(CALIFORNICATION VII. EP. 80)

Rengeteg a gond a Santa Monica-i zsaruk krimisorozat bevezető epizódja körül. Hank most szembesül a Hashtag Black jelentette problémákkal, amelyek egyáltalán nem könnyítik meg a helyzetét. A rendező arra utasítja Hanket, hogy a forgatókönyv fő vonalát terelje vissza a régi mederbe. Miközben Julia egy kissé felzaklatja magát, Levon egy váratlan lehetőséghez jut. A Stu ajánlatával kapcsolatos új hírek nézeteltéréshez vezetnek.

Rendezte: David Von Ancken
Főszereplők: David Duchovny, Natascha Mcelhone, Pamela Adlon, Madeleine Martin, Evan Handler
Sorozatok: humor/musical
22:00-22:50
A hős legendája I./20.
amerikai kalandfilmsorozat, 2008
(LEGEND OF THE SEEKER 120 - SANCTUARY)

Richard megtudja, hogy egy közeli faluban rejtegetik a mágusok könyvét, amelynek segítségével a gonosz Rahlt végleg le lehet győzni. A Kereső barátaival együtt nyomban a könyv felkutatására indul. Mindeközben azonban Rahl katonái sem késlekednek, ők is a falu felé tartanak.
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:05-23:05
A mentalista VI./8.
amerikai krimisorozat,2013
(THE MENTALIST 6)

Red John

Jane számít rá, hogy Bertram fel fogja venni vele a kapcsolatot, de tudja, hogy be akarják mérni a mobilját, ezért elcseréli a telefonját egy vadidegennel. Annak a temetőnek a kápolnájában beszél meg találkozót Bertrammal, ahol a felesége és a lánya nyugszanak. Egy trükkel lerázza az őt követő FBI-osokat, de nem sokkal azután, hogy találkoznak, Oscar Cordero lelövi Bertramot, és megjelenik a sötét titkot rejtegető McAllister.

Főszereplők: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti, Michael Gaston
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:05-23:00
Vámpírnaplók III./20.
amerikai misztikus thrillersorozat,2011-2012
(THE VAMPIRE DIARIES 3)

Az alteregó

Alaric váratlan szövetségest talál Estherben, aki veszélyes, új útra kalauzolja, miközben Damon és Meredith megpróbálnak rájönni, hogy hozhatják vissza a valódi Alaricot az alteregójából. Az iskolai Régi Idők Báljára Bonnie Jamie-vel megy, Elena pedig, Caroline javaslatára Stefant kéri meg, hogy legyen a kísérője. A bál halálos fordulatot vesz, amikor Esther elviszi Elenát, és a Salvatore fivérek rádöbbennek, hogy nem tudják elhagyni a bál területét, mert az ősi boszorkány mágikus határvonalat húzott köré, amin vámpírok nem tudnak átlépni. Esther ősi vámpírrá változtatja Alaricot, és elpusztíthatatlanná teszi az utolsó fehér tölgy karót, hogy minden ősit meg lehessen ölni vele, azonban időközben visszatér a valódi Alaric, és keresztülhúzza Esther számítását.

Főszereplők: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Steven R. McQueen, Sara Canning, Kat Graham, Candice Accola, Zach Roerig, Michael Trevino, Matt Davis
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:30-23:30
True Blood - Inni és élni hagyni VII/8.
amerikai filmsorozat,2014
(TRUE BLOOD VII. EP. 78)

Az HBO mozicsatorna nagy sikerű, saját gyártású vámpírsorozatának hetedik, egyben befejező évadában Bon Temps sorsa a tét. Sookie-nak, Billnek, Ericnek és társaiknak egy új, alattomos fenyegetéssel, és a sokkoló valósággal kell szembenézniük. A vámpírok és az emberek ingatag szövetségre lépnek, hogy elhárítsák a halálos Hep-V vírussal fertőzött vámpírok támadását. Ahogy látni fogjuk, a sorozat legkedveltebb alakjai közül néhányan sanyarú sorsot érnek, míg másoknak sikerül becsapni a halált.

Rendezte: Jesse Warn
Főszereplők: Anna Paquin, Stephen Moyer, Alexander Skarsgård, Ryan Kwanten, Nelsan Ellis
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
22:30-23:30
Homeland - A belső ellenség II./4.
amerikai thrillersorozat,2012
(HOMELAND)

A bukás

Jessica közli Brodyval, hogy amennyiben képtelen őszinte lenni hozzá, inkább váljanak külön. David elismeri, hogy Carrie-nek igaza volt, és beveszi őt is a csapatba, mely Brody minden lépését figyeli. A taktika az, hogy Carrie véletlenül találkozzon Carrie-vel a CIA épületében, hátha megijed, hogy mégis hisznek Carrie megérzéseiben, és elvezeti őket a kapcsoataihoz. A csapatot Peter Quinn vezeti, aki nem bánik kesztyűs kézzel Carrie-vel. Brody találkára hívja Carrie-t egy bárba. A lány úgy érzi, nem volt elég hihető, és Brody gyanakszik. A kommandósok lecsapnak rá.

Főszereplők: Damian Lewis, Claire Danes, Mandy Patinkin, Morena Baccarin, Morgan Saylor, David Harewood, Diego Klattenhoff
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:30-00:25
A halál nyomában
amerikai-angol-francia akciófilm,2004
(WAKE OF DEATH)

Ben Archer egy Marseille-i lokál tulajdonosa, de olykor dolgozik az alvilágnak is. Ez az utolsó mocskos megbízás, amit elvállal. Visszatér Los Angelesbe, csakhogy közben felesége, Cynthia életveszélyes ügybe keveredik. Felkarolja egy kínai kislány, Kim sorsát, akiről hamarosan kiderül, hogy az egyik kínai Triád főnökének a lánya és szemtanúja volt, amint az apja megölte az anyját. A nagyhatalmú kábítószercsempész persze mindent bevet, hogy eltüntesse Kim-et és azokat, akik segítenek neki. De Szan Quan emberére talál, Ben Archer haragja ugyanis kegyetlen és pusztító...

Rendező: Philippe Martinez
Főszereplők: Jean-Claude Van Damme, Lisa King, Simon Yam, Valerie Tian, Philip Tan
Film: krimi/akció/kaland
23:00-00:00
Teen Wolf - Farkasbőrben III./22.
amerikai drámasorozat, 2013
(TEEN WOLF 322 - DE-VOID)

Deaton és Peter elmagyarázzák Scottnak és Lydiának, hogy miképp hatolhatnak be Stiles agyába, hogy kiűzzék a Nogitsunét a fiú testéből. A terv sikerül, ám a kavalkádban a Nogitsune elrabolja Lydiát
Sorozatok: dráma/melodráma
23:00-23:30
Brickleberry I./9.
(BRICKLEBERRY)

Egy csapat semmirekellő vadőr a nemzeti parkjuk bezárásával néznek szembe, amikor feltűnik egy új vadőr, aki megváltoztat mindent és mindenkit, ezzel segít megmenteni a parkot.
Sorozatok: humor/musical
23:05-00:00
Vámpírnaplók III./20.
amerikai misztikus thrillersorozat,2011-2012
(THE VAMPIRE DIARIES 3)

Az alteregó

Alaric váratlan szövetségest talál Estherben, aki veszélyes, új útra kalauzolja, miközben Damon és Meredith megpróbálnak rájönni, hogy hozhatják vissza a valódi Alaricot az alteregójából. Az iskolai Régi Idők Báljára Bonnie Jamie-vel megy, Elena pedig, Caroline javaslatára Stefant kéri meg, hogy legyen a kísérője. A bál halálos fordulatot vesz, amikor Esther elviszi Elenát, és a Salvatore fivérek rádöbbennek, hogy nem tudják elhagyni a bál területét, mert az ősi boszorkány mágikus határvonalat húzott köré, amin vámpírok nem tudnak átlépni. Esther ősi vámpírrá változtatja Alaricot, és elpusztíthatatlanná teszi az utolsó fehér tölgy karót, hogy minden ősit meg lehessen ölni vele, azonban időközben visszatér a valódi Alaric, és keresztülhúzza Esther számítását.

Főszereplők: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Steven R. McQueen, Sara Canning, Kat Graham, Candice Accola, Zach Roerig, Michael Trevino, Matt Davis
Sorozatok: krimi/akció/kaland
23:30-00:00
Archer V./1.
(ARCHER)

A sorozat főszereplője Sterling Archer, a világ legveszélyesebb kéme. Bár mesteri szinten űzi hivatását, egoista bunkó, akit csak az érdekel, hogy a zsarnoki anyja által vezetett kémszervezet pénzét nőkre, alkoholra és kocsikra költse.
Sorozatok: humor/musical
Főbb tv csatornák
m1 (HD)
m2 (HD)
m3
Duna TV (HD)
Duna World (HD)
RTL Klub (HD)
RTL2 (RTL II)
RTL+
TV2 (HD)
Super TV2
FEM3
PRO4
Cool
Viasat 3
Viasat 6
Story 4
Filmcsatornák
film+
Sorozat+
Comedy Central
AXN (HD)
Gyermek és ifjúsági tv-k
Minimax/C8
Megamax
Disney Channel
Nickelodeon
Nickelodeon HD
Nick Jr
Duck TV HD
Viva
Ismeretterjesztő tv-k
Spektrum
National Geographic Channel
NatGeoWild HD
Discovery Channel
ID Extra
TLC
Animal Planet
History (HD)
Viasat Explore
Viasat Nature
Viasat History
Paprika TV
D1 Televízió
Fashion TV HD
Sport tv-k
Eurosport (HD)
Eurosport 2 (HD)
Sport 1
Sport 2
DIGI Sport 1
DIGI Sport 2 (HD)
Trace Sports HD
Zene tv-k
MTV Live HD
Trace Urban (HD)
Muzsika TV
myZen.tv HD
Hír tv-k
ATV
Hír TV
Euronews
CNBC
Bloomberg English
Russia Today
Rádiók
Kossuth Rádió
Petőfi Rádió
Bartók Rádió
Nemzetiségi Adások
Duna World Rádió
Magyar Katolikus Rádió
Kapcsolat
© 2012-2014 Gillon Media Kft.