Műsorajánlók: Mit nézzek a TV-ben?

19:10-21:00
A Midsomer gyilkosságok XV./1.
angol krimisorozat,2012
(MIDSOMER MURDERS: THE DARK RIDER)

A fej nélküli lovas

Barnaby felügyelő és Jones őrmester egy igen különleges ügyben nyomoznak. Egy fej nélküli lovas tartja rettegésben egy nemesi család tagjait. Akire a lovas rámutat, az nemsokára különös kegyetlenséggel meghal. Eközben a halálesetek helyszínén a midsomeri hagyományőrző harci játékok is megrendezésre kerülnek, aminek Barnaby felesége, Sarah a házigazdája. Barnaby így már a hozzá legközelebb álló személyért is aggódik.

Rendező: Alex Pillai
Főszereplők: Neil Dudgeon, Fiona Dolman, Jason Hughes, John Nettles, Jane Wymark, Barry Jackson, John Hopkins, Daniel Casey
Sorozatok: krimi/akció/kaland
20:00-21:00
Gyilkos számok V./22.
amerikai krimisorozat,2008
(NUMB3RS 522 - GREATEST HITS)

A csapat egy többszörös bankrablás ügyében nyomoz, ahol mindegyik rablás egy a múltban már elkövetett rablási esetet utánoz. A gyanú hamarosan Roger Bloom volt FBI ügynökre terelődik. Az ügy egyre bonyolultabbá válik, és hamarosan Amitát is elrabolják.

Főszereplők: David Krumholtz, Rob Morrow
Sorozatok: krimi/akció/kaland
20:00-22:00
Ed TV
amerikai vígjáték,1999
(ED TV)

Cynthia, TrueTV munkatársa meglepő ötlettel áll elő: közvetítsék egy átlagos amerikai életét élőben és vágatlanul, a nap 24 órájában. A szereplőválogatást követően Ed Pekurnyra esik a választás, aki egy videotékában dolgozik San Franciscóban. Az egyszerű fickó azt hiszi, hogy a hírnév roppant szórakoztató, ám keserűen csalódnia kell. Egy idő után egyre több gondot okoz számára a magánélet hiánya, és a korábban stabil családi kapcsolatain is megjelennek a repedések. Ed kétségbeesetten keresi a kiutat.

Rendezte: Ron Howard
Főszereplők: Matthew Mcconaughey, Jenna Elfman, Woody Harrelson, Sally Kirkland, Martin Landau
Film: humor/musical
20:00-21:30
Az X-1-es tengeralattjáró
angol akciófilm,1969
(SUBMARINE X-1)

Egy kanadai tengeralattjáró parancsnoka 1943-ban titkos megbízatást kap: el kell süllyesztenie egy német tengeralattjárót.

Rendező: William Graham
Főszereplők: James Caan, Rupert Davies, David Sumner,
Film: krimi/akció/kaland
20:05-21:00
A sors hullámain 139.
venezuelai filmsorozat,2011
(NATALIA DEL MAR - NATALIA OF THE SEA)

Miután Pasionarita és Viviana és Diegóék fogságába esnek, egyre világosabb, hogy a bűnöző végezni fog velük, nehogy feljelentsék. Adolfo boldog, mivel Natakia azt ígérte, visszatér hozzá. Luis Manuel meghívja Vanesár és Gerardót a szálloda szórakozóhelyére. Natalia is épp aznap hívja meg Rosaritót. A lány láttán Vanesa jelenetet rendez. Jacinto és Pastora aggódnak Candy eltűnése miatt.

Főszereplők: Sabrina Salvador, Manuel Sosa, Juliet Lima, Víctor Cámara, Eduardo Serrano, Flor Elena González, Rosalinda Serfaty, Yul Bürkle, Adrián Delgado, Dora Mazzone, Fedra López, Franklin Virgüez
Sorozatok: dráma/melodráma
20:05-21:00
Eureka IV./4.
amerikai sci-fi sorozat,2010
(EUREKA)

A sorozat egy kisváros lakóinak kalandjairól szól, amik a nem hétköznapi városlakók miatt igencsak érdekesek. A városkát a második világháború után Harry S. Truman alapította, Einstein és más megbízható tanácsadók segítségével. A cél az volt hogy a város segítségével Amerika a technika és tudomány terén az élen járjon. Ezért a városban összegyűjtötték Amerika legnagyobb koponyáit és zsenijeit. A várost úgy építették meg, hogy látszatra ugyanúgy néz ki, mint bármely más amerikai kisváros. Csak néhány különbség volt: A városban a legjobb oktatás és egészségügyi ellátást biztosították a tudósoknak és családjuknak. A város nem szerepelt egyetlen térképen sem, kivéve a Pentagon által használtakat. A város neve Eureka lett.

Rendezte: Matt Hastings, Michael Robison, Mike Rohl, Colin Ferguson
Főszereplők: Colin Ferguson,Salli Richardson-Whitfield,Joe Morton,Erica Cerra,James Callis
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
20:30-22:30
Madagaszkár 2.
amerikai animációs vígjáték,2008
(MADAGASCAR: ESCAPE 2 AFRICA)

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, amely még akár be is válhat! A pingvinek ugyanis katonás precizitással helyrepofoznak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia így a levegőbe emelkedik - és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, amely elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tűnik, hogy Afrika nagyon "tutkeráj" hely, de vajon jobb, mint hőseink otthona a Central Parkban?

Rendező: Eric Darnell, Tom McGrath
Film: humor/musical
20:55-21:45
Boston Legal - Jogi játszmák II./16.
amerikai tévéfilmsorozat,2005
(BOSTON LEGAL: SEASON 2)

27/16. Élj királyként!

Alan és Denny egy gyilkossággal vádolt férfit védenek, aki segédkezett az Alzheimer-kórban szenvedő feleségének eutanáziájában. Shirley-t felkeresi volt férje, és felkéri, hogy legyen az esküvői tanúja. Paul sok év után meglátogatja rég nem látott lányát, miután hét éve megszakította vele a kapcsolatot.

Rendezte: Bill D'Elia
Főszereplők: James Spader,William Shatner,Candice Bergen,Julie Bowen,Mark Valley,Justin Mentell,René Auberjonois
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-22:35
A Jackass bemutatja: Rossz nagyapó
amerikai vígjáték,2013
(JACKASS PRESENTS: BAD GRANDPA)

A 86 éves Irving elviselhetetlen öregúr, aki elképzelhetetlen párost alkot Billyvel, a nyolcéves unokájával. A nyolcvan év különbség dacára összebarátkoznak, majd nekivágnak az országútnak. Az út során Irving megmutatja, hogyan lehet belerántani az embereket a legabszurdabb helyzetekbe. A duó találkozik férfi sztriptíztáncosokkal, gyermek szépségverseny résztvevőivel, gyászolókkal, motoros bár mecénásaival, és egy csomó gyanútlan polgárral, akik nem sejtik, hogy rejtett kamerás komédia részeseivé válnak.

Rendezte: Jeff Tremaine
Főszereplők: Johnny Knoxville, Jackson Nicoll, Georgina Cates , Spike Jonze, Catherine Keener
Film: humor/musical
21:00-21:55
Pillangó - Az alvilág úrnője 47.
kolumbiai filmsorozat,2011
(LA MARIPOSA)

Alicia, Martínez és Richard ellopják Sandoval pénzét, de közben Richardot megölik. Aliciának gyanús lesz, hogy a D4 emberi tudnak minden lépéséről, és rájönnek Martínezzel, hogy egy GPS-t ültettek be neki, még az amerikai szabadulása előtt. Martínez kiszedi ezt, így a nő elmehet a gerillatáborba átadni a pénzt.

Főszereplők: María Adelaida Puerta, Michel Brown, Jimmie Bernal, Rafael Lahera, Ilja Rosendahl, Laura Ferretti, Ana Wills, Salvador Zerboni, Lincoln Palomeque, Carlos Serrato, Ernesto Benjumea, Tommy Vasquez, Luis Fernando Bohórquez, Gloria Zapata, Mario Ruíz, Ricardo Vesga, Juan David Restrepo
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-22:40
Columbo IV./4..
amerikai tévéfilmsorozat,1974
(COLUMBO - SEASON 4)

6/4.: Zavaros vizeken

Egy autókereskedő cég magas beosztású vezetőségi tagja, Hayden Danziger elteszi láb alól azt az énekesnőt, akivel korábban viszonya volt. Teszi mindezt azért, hogy megakadályozza a nőt abban, hogy az zsarolni tudja őt. Tökéletes alibivel maga mögött, Danziger a gyanútlan énekesre, Lloyd Harringtonra tereli a gyanút. A nyomozást vezető Columbo hadnagy azonban nem hisz Harrington bűnösségében, sokkal gyanúsabbnak tartva Stockwellt...

Rendezte: Ben Gazzara
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:15-23:45
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága
amerikai akció-kalandfilm,2008
(INDIANA JONES AND THE KINGDOM OF THE CRYSTAL SKULL / INDIANA JONES IV.)

Javában dúl a hidegháború. Indiana Jones tevékenysége is szemet szúr a hatóságoknak, így a régészprofesszort ki akarják rúgni az egyetemről. Jones azonban találkozik az ifjú Mutt-tal, aki a segítségével meg akarja szerezni a legendás kincset, Akator kristálykoponyáját. A két kincsvadász ezért Peruba utazik, ám kiderül, hogy az oroszok személyében vetélytársuk is akad. Ők ugyanis azt hiszik, hogy a koponya segítségével leigázhatják a világot, míg csapatukat a jéghideg szépség, Irina Spalko vezeti. Indiana és Mutt persze mindenáron meg akarják akadályozni, hogy a varázslatos erejű koponya az ellenség kezébe kerüljön...

Rendező: Steven Spielberg
Főszereplők: Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Shia LaBeouf, Ray Winstone, Jim Broadbent, Igor Jijkine
Film: krimi/akció/kaland
21:20-22:20
Zsaruvér IV./7.
amerikai krimisorozat, 2013-2014
(BLUE BLOODS:DRAWING DEAD)

Kudarcra ítélve

A közösség rendkívüli nyomása hatására a polgármesternek ki kell vizsgálnia Frank részlegét, miután egy tiszt túlzott erővel lép fel egy bűnöző ellen.Rendezte: Ralph Hemecker
Főszereplők: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:20-22:55
Az óceán szíve I./4.
spanyol drámasorozat, 2011
(IN THE HEART OF THE OCEAN 104 - EL NUEVO MUNDO)

A hajó megérkezik az Újvilágba, és Trejo végre megvallja Maria iránti szerelmét. Maria anyja, Menicia azonban nem helyesli az esküvőt, hiszen rangosabb férj reményében keltek útra. Alonso és a bennszülöttek között kellemetlen találkozásra kerül sor.
Sorozatok: dráma/melodráma
21:45-22:25
Bosszú 17.
amerikai tévéfilmsorozat,2011
(REVENGE)

22/17. Kétely

Daniel börtönbe kerül, és a bíró nem engedélyezi az óvadék ellenében történő szabadlábra helyezést. Graysonék arra akarják alapozni a védelmet, hogy Daniel mellett valaki más is volt a parton a gyilkosság időpontjában. Victoria felkeresi New Yorkban régi szerelmét, Dominic Wright festőművészt... Jack nem hajlandó feladni a kutatást Amanda után.

Rendezte: Matt Earl Beesley
Főszereplők: Emily VanCamp,Madeleine Stowe,Gabriel Mann,Nick Wechsler,Joshua Bowman,Henry Czerny,Ashley Madekwe
Sorozatok: dráma/melodráma
21:45-00:05
Forrest Gump
amerikai filmszatíra,1994
(FORREST GUMP)

A georgiai Savannah városka árnyas buszmegállójában különös mesemondó üldögél. A neve Forrest Gump. A XX. század második felének szinte minden sorsfordulóján ott volt, mindent látott és mindent átélt, de nem mindent értett. Elméje a legjobb akarattal sem nevezhető tündökletesnek. De hát már az anyja is mindig mondta: "Csak az hülye, aki hülyeséget csinál". Forrest Gump pedig nem tett semmi egyebet, mint jelen volt minden fontos eseményen: a pingpongdiplomáciától a vietnami harctérig, a Watergate szállótól az elnöki klubig, míg végül meg nem pihent egyetlen igaz szerelme karjában. A Forrest Gump megindító, romantikus mese egy ártatlan amerikairól, aki éppen abban a korban élt, amikor Amerika elveszítette ártatlanságát.

Rendezte: Robert Zemeckis
Főszereplők: Tom Hanks,Robin Wright,Sally Field,Gary Sinise,Mykelti Williamson
Film: humor/musical
21:55-23:45
Boszorkányvadászat
amerikai akciófilm,2011
(SEASON OF THE WITCH)

Behman és Felson az évekig tartó háborúzás után megelégelik az egyház nevében elkövetett kegyetlenkedéseket, és megszöknek. Szülőföldjükön azonban a pestis várja őket. A papoknak meggyőződésük, hogy a járványért egy boszorkánysággal vádolt lány a felelős. A két szökevény a szabadságért cserébe elvállalja, hogy a furcsa lányt elviszik abba az elhagyatott kolostorba, ahol a szerzetesek egy ősi szertartás segítségével leveszik majd az átkot a vidékről. A küldetés azonban veszedelmesebb, mint gondolták.

Rendező: Dominic Sena
Főszereplők: Nicolas Cage, Ron Perlman, Christopher Lee, Claire Foy, Stephen Graham, Stephen Campbell Moore, Dorogi Fernanda, Korpácsi Gergely
Film: krimi/akció/kaland
22:00-23:10
Amerikai Horror Story III./2.
Boszorkányok - amerikai horror sorozat
(AMERICAN HORROR STORY)

Zoe és Madison egy tragédia áldozata lesz, Fiona pedig segíteni próbál nekik. Mindeközben Cordelianak döntenie kell a családjával kapcsolatban, Delphine pedig a 21. századdal igyekszik megbarátkozni.

Rendezte: Alfonso Gómez-Rejón, Michael Rymer, Michael Uppendahl, Jeremy Podeswa, Bradley Buecker
Főszereplők: Jessica Lange,Kathy Bates,Frances Conroy,Sarah Paulson,Denis O'Hare,Lily Rabe,Evan Peters,Taissa Farmiga,Angela Bassett,Patti Lupone,Emma Roberts,Jamie Brewer,Gabourey Sibide
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
22:00-23:35
Maradj távol tőle
angol horror, 2011
(DON'T LET HIM IN)

Mandy egy egyéjszakás kaland után magával hívja a sármos Tristánt egy hétvégi kirándulásra. Mandy bátyja, Calvin és barátnője, Paige, akikkel a kiruccanást Mandy eredetileg tervezte, nemigen örülnek a hívatlan vendégnek, de elfogadják a helyzetet, és négyesben utaznak el. Röviddel azután, hogy megérkeznek vidékre egy sorozatgyilkos kezd el pusztítani a környéken. Mandy lassanként rájön, hogy egy sorozatgyilkost hívott randevúzni a hétvégére.

Rendező: Kelly Smith
Főszereplők: Sophie Linfield, Sam Hazeldine, Gordon Alexander
Film: sci-fi/horror/fantasy
22:05-00:15
Magic Mike
amerikai vígjáték,2012
(MAGIC MIKE)

Mike vállalkozó. A több téren is tehetséges és rendkívül sármos férfi azzal tölti a napjait, hogy az Amerikai Álmot hajszolja, a lehető legtöbb módon: tetőkkel és autókkal dolgozik, vagy bútorokat tervez tampai otthonában. Éjszakánként pedig varázslatos ember lesz. Egy csak férfiakat felvonultató revü műsor fő attrakciójaként Magic Mike évek óta vetkőzik a Club Xquisite színpadán, ahol eredeti stílusban előadott, lehengerlő mozdulatokkal kápráztatja el a közönséget. Minél jobban elcsavarja a nők fejét, azok annál több pénzt hagynak a klubban, és Dallas, a szórakozóhely tulajdonosa ennek csak örülni tud. Miután fantáziát lát egy általa csak Kölyöknek becézett srácban, Mike a szárnyai alá veszi a 19 éves fiút, és bevezeti a tánc, a bulik, a csajozás és a laza pénzszerzés világába. Nem kell hozzá sok idő, és a klub legújabb alkalmazottja saját rajongókra tesz szert, így a nyár sok-sok szórakozást ígér.

Rendező: Steven Soderbergh
Főszereplők: Channing Tatum, Matthew McConaughey, Alex Pettyfer, Matt Bomer, Olivia Munn
Film: humor/musical
22:05-23:00
A harc törvénye II./20.
amerikai akciófilm-sorozat,1999-2000
(MARTIAL LAW)

Börtöncsapda

Sammo és Tyrell egy börtönbe készülnek, hogy elkísérjék az Anton Trimble-t, azt a Scorpió bandatagot, akit valaha bebörtönöztek. Azonban a banda megpróbálja kiszabadítani a férfit, s ezalatt az újonnan kifejlesztett fegyverüket használják, mely tulajdonképpen megbénítja nemcsak a börtönt, hanem az azt körülvevő területet is...

Főszereplők: Sammo Hung Kam-Bo, Louis Mandylor, Kelly Hu, Tom Wright
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:15-23:05
Haláli zsaruk I./11.
amerikai vígjáték,2012
(COMMON LAW I. - IN-LAWS VS. OUTLAWS)

Wes és Travis volt mentoraikkal együttműködve igyekeznek egy kábítószeres gyilkossági ügyet feltárni. A fiúk eleinte lelkesek, hogy az általuk nagyra tartott nyomozókkal dolgozhatnak együtt, ám hamarosan kiderül, hogy a régi példaképekben csalódniuk kell.

Főszereplők: Michael Ealy, Warren Kole
Film: humor/musical
22:20-23:20
Zsaruvér IV./8.
amerikai krimisorozat, 2013-2014
(BLUE BLOODS:JUSTICE SERVED)

Igazságszolgáltatás

Danny esküdti feladatokat lát el. Frank eközben az ügyvéd Angelo Gallóval vacsorázik, ami veszélyesebben alakul, mint amire számított.Rendezte: David Barrett
Főszereplők: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:25-00:05
101 kiskutya
amerikai családi vígjáték,1996
(101 DALMATIANS)

Roger és Anita a parkban ismerkednek össze kutyáiknak köszönhetően. Szerelem első látásra, akárcsak a két dalmata között, akik hamarosan 101 pöttyös kiskutyával állítanak haza. Az idillnek azonban hamar vége szakad, a velejéig gonosz Szörnyella De Frász szemet vet a jószágokra, és elrabolja a kiskutyákat, hogy újabb szőrmebundát varrathasson magának.

Főszereplők: Glenn Close
Film: családi filmek
22:30-23:30
Érintés II./12.
amerikai misztikus filmsorozat,2013
(TOUCH)

Megvádolva

Martin elmondja a rendőrségen az egész eddig történet, ahol úgy tűnik hisznek neki, mígnem előkerül a fegyver, amivel Amelia édesanyját megölték, rajta a férfi ujjlenyomataival. Martint letartóztatják. Calvin Norburg leteszi érte az óvadékot, és arra ösztönzi Martint, hogy folytassa tovább a harcát, most már vele együtt az Aster Corps leleplezéséért, akik továbbra is keresik Jake-et és Ameliát.

Főszereplők: Kiefer Sutherland, David Mazouz, Saxon Sharbino, Maria Bello, Lukas Haas, Said Taghmaoui
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
22:35-00:25
A sötétség után
amerikai thriller,2013
(THE PHILOSOPHERS)

Dzsakarta egyik nemzetközi iskolájában különös kísérletbe kezd a filozófiatanár a húszfős osztályával. A felvetés szerint, a közelgő nukleáris apokalipszisszel szembesülve azt kell eldönteniük, melyik tíz ember lesz közülük az, aki a földalatti menedékben átvészelheti a pusztulást, majd új életre keltheti az emberi fajt. A vita gyorsan elfajul, a csoportban mindenki egymás ellen fordul. Kétségbeesett küzdelem kezdődik a túlélésért, melyben elmosódnak a határok az elmélet és a valóság között.

Rendezte: John Huddles
Főszereplők: James D'arcy, Sophie Lowe, Daryl Sabara, Freddie Stroma, Rhys Wakefield
Film: krimi/akció/kaland
23:05-23:55
Haláli zsaruk I./12.
amerikai vígjáték,2012
(COMMON LAW I. - HOT FOR TEACHER)

Wes erotikus álmaiban úrja és újra felbukkan Dr. Ryan. Közben Ryan vőlegényét, Robertet megtámadják, nyomozóink pedig a férfi segítségére sietnek. Hamarosan kiderül, hogy Robert zűrös ügyletekbe keveredett az örmény maffiával, és a fiúk azon tanakodnak, hogy beavassák-e Dr. Ryant az ügybe.

Főszereplők: Michael Ealy, Warren Kole
Film: humor/musical
23:20-00:20
Tiltott szerelem 121.
török romantikus filmsorozat,2008-2010
(ASK-I MEMNU)

Elátkozott frigy, ármány, intrika és persze szerelem az új török sorozatban! A Tiltott szerelem című telenovella sztorija egy romantikus török regényen alapul és napjaink Törökországában játszódik. A történet egy gazdag, ám özvegyen maradt férfi, Adnan életéről szól, aki isztambuli rezidenciáján él két gyermekével és egy nőcsábász rokonával, Behlüllel. A család élete azonban fenekestül felfordul, amikor Adnan megismerkedik a nála jóval fiatalabb, bájos Bihterrel. A férfi azonnal szerelemre lobban és nem sokkal az első randevú után megkéri a lány kezét. A fiatal lány pedig igent mond, mert így akar bosszút állni az anyján, aki régóta szemet vetett már Adnanra. Hiába is tiltakozik mindkét fél rokonsága, a pár minden lebeszélés ellenére egybekel. A rokonok a menyegző után is mindent megtesznek, hogy szétválasszák az ifjú párt, ebből aztán számos konfliktus, félreértés, ármány és intrika adódik...

Rendező: Hilal Saral
Főszereplők: Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kivanç Tatlitug, Nebahat Çehre, Nur Aysan, Hazal Kaya, Zerrin Tekindor, Baran Akbulut, Ilker Kizmaz, Rana Cabbar, Fatma Karanfil, Ufuk Kaplan, Pelin Ermis, Evren Duyal, Batuhan Karacakaya
Sorozatok: dráma/melodráma
Főbb tv csatornák
m1 (HD)
m2 (HD)
m3
Duna TV (HD)
Duna World (HD)
RTL Klub (HD)
RTL2 (RTL II)
RTL+
TV2 (HD)
Super TV2
FEM3
PRO4
Cool
Viasat 3
Viasat 6
Story 4
Filmcsatornák
film+
Sorozat+
Comedy Central
AXN (HD)
Gyermek és ifjúsági tv-k
Minimax/C8
Megamax
Disney Channel
Nickelodeon
Nickelodeon HD
Nick Jr
Duck TV HD
Viva
Ismeretterjesztő tv-k
Spektrum
National Geographic Channel
NatGeoWild HD
Discovery Channel
ID Extra
TLC
Animal Planet
History (HD)
Viasat Explore
Viasat Nature
Viasat History
Paprika TV
D1 Televízió
Fashion TV HD
Sport tv-k
Eurosport (HD)
Eurosport 2 (HD)
Sport 1
Sport 2
DIGI Sport 1
DIGI Sport 2 (HD)
Trace Sports HD
Zene tv-k
MTV Live HD
Trace Urban (HD)
Muzsika TV
myZen.tv HD
Hír tv-k
ATV
Hír TV
Euronews
CNBC
Bloomberg English
Russia Today
Rádiók
Kossuth Rádió
Petőfi Rádió
Bartók Rádió
Nemzetiségi Adások
Duna World Rádió
Magyar Katolikus Rádió
Kapcsolat
© 2012-2014 Gillon Media Kft.